JOBB

2011-07-31 | 22:31:51

hade nyss megatur, katten var och knuffade omkull ett vattenglas på bordet (att man aldrig lär sig?!) så allt vatten hamnade under datorn istället för ovanpå. Jobb nu 00-08 :) Ska sitta & fila på min nästa tatuering hela natten!


Imorrn är det äntligen Augusti. just 16 more days to go..



BESTÄLLT

2011-07-31 | 18:26:42

just ja, hade glömt, fick hem den här i fredags :))



THIS WEEKEND ADVENTURE

2011-07-31 | 17:09:01

Älskar att min dator laggar sönder när man skrivit ett jättelångt inlägg.
Well, har haft ett par AWESOME sköna dagar ute i vårdö och lumpo. fick lite tid för mig själv och få slappna av. har njutit av solnedgången med vänner, mycket kaffe, sovit i solstol, grillat makaber mat, skrattat, simmat och blivit hotad av en ondskefull ko :) glidit bil med simon och blivit bjuden på en försenad 20-års fest med tema nästnästa helg, awesome! har en liten aning om vad jag ska vara, ska bara finslipa idén lite :')

har inte alls deltagit i rock off speciellt mycket, kanske sammanlagt tillbringat en halvtimme i stadshusbacken under hela veckan när jag har tagit en cigg med nemi eller gått igenom & tittat. igår kväll fick jag en chock och kände mig som 40+. tycker synd om alla småtjejer som går i högklackat & korta kjolar fast dem är bara barn och blir utnyttjade, och småkillarna som tror att dem måste vara askalas för att passa in..
Näej, hellre sitter jag i nåns trädgård eller på nåns stuga, med sommarmusik, en grill och de närmaste vännerna.

Jobbar sön/mån, på tisdag åker vi till esbo, ons - jobbar extra/piercar mina anchors, tors - tillbringa dagen på sjukhuset och ta massa prover & träffa narkosläkaren. nervöst.

:)



















PATA BOM - DADDY YANKEE

2011-07-28 | 15:54:18




你可能是我的世界

2011-07-28 | 15:34:32

varit småsjuk och haft en irriterande hosta några dagar. är ok på dagen men på natten går det inte att sova.
men lön imorrn, helgen fullspikad, och kör brutalt på i mitt eget spår utan att tänka på andra. kopplar för det mesta in phonen och lever i min egen värld, musik lyfter mig mer än något annat.
det är förvånansvärt hur mycket bättre man sover med sällskap.





TORSDAG

2011-07-28 | 15:16:48

Lunch på Niska med en överbakis Nemi. Höll på och dog i solen. åkte hem och sov pga av värmeslag.
:)


LA FALDA

2011-07-27 | 14:58:10




SURT SA RÄVEN

2011-07-27 | 14:40:52

Vilken dag på jobbet m dåliga skämt & skratt, insåg nog inte förrens idag att det kan vara krut i gamla gubbar också. haha.
Åkte på lunchen & träffade min ortoped som ÄNTLIGEN har gett operationsdatum! 5-6 september, blir och ligga inne 2 nätter och ska spruta in färg i foten/cystan och ta massa prover den 4e. Men snaart slipper jag eländet! :')

Börjar tröttna på mitt hår. Som varje gång det händer så funderar jag på att färga rött igen. Eller vackert rött som Marcia Cross. Kanske svart igen? Eller så kör jag vidare på min tråkiga bruna färg.. Men vågar knappt göra nånting eftersom jag blekte sönder det för 2 år sen så det blev grått. Borde klippa mig också på tal om det.. :)
Efter jobbet händer det lite kul, sen ska jag försöka få ner lite mer grejer i lådor. pust!





THE LAST DAYS

2011-07-27 | 09:08:59

Jobbar sista dagen idag och sen ledig tills söndag natt :') Ska hämta wilde ikv från nemi, och så håller vi tummarna för kattungar om 3 månader!
Var också och tittade på två lägenheter till igår i kroklund m simon och den andra var superfin med stor balkong färdigt med kattstege och nyrenoverat, och billig hyra.. Kanske ha skrivit det men bokat flyg till esbo den 2a augusti för att känna in skolan där. Så nu har jag lite beslutsångest!
och den 3je gör jag mina anchors... exciting!!

är supertrött men glad, det bara rullar på, och allt går så snabbt så jag inte hinner med.
till vårdö och fiska på fredag, utgång nån kväll och mys.










Haha, älskar marknaden.
Är inte troende, men om jag skriver att jag gillar glasspinnar i min annons kanske det är större chans att nån svarar?


AT WORK

2011-07-25 | 15:48:59

Jag tappar bort min p-bricka hela tiden och är för lat för att parkera bakom taxi för det mesta. Så brukar ha små handskrivna fina lappar :)
Tror lapplisan blev lite trött på mig imorse och lämnade en p-bricka i vindrutan.. undrar om det var en pik av nåt slag..


MÅNDAG HELA VECKAN

2011-07-25 | 15:44:52

Sitter på jobbet och klurar på det senaste dygnet. Har verkligen inte haft tid att skriva utan spenderat så mycket tid ute som möjligt. Blåmärken över hela kroppen efter i fredags, skrattat med simon en hel kväll och umgåtts med Nemi the hunk & annat fint folk. glömde min pizza från Niska på biltaket igen, 2a gången på några veckor ( så hittar nån en pizza på klinten är det min!)
    Jobbar tills på ons, sen ledig heeela helgen :)

märkligt att man glömt bort hur närhet känns. så när det väl kommer igen så bränns det som nålar på tunn hud.
Ord som betyder, som varit bortglömt över ett år och känslan av att förstå varandra, telepati. Jag hoppas att alla får uppleva sån närhet med någon. det bästa är hur det bara växer större och intimare. det är inte på det barnsliga stadiet längre utan för första gången känner jag faktiskt hur alla erfarenheter format mig och hur man kan bli hel med en annan människa. men fortfarande, så viktigt att vara två individer. jag gör inte om samma misstag igen.
Det är så spännande med allt nytt!


Lite randompics från de senaste dagarna..






NO TE TENGO AQUI

2011-07-22 | 19:14:57

Taggar inför ikväääll!



TORSDAG

2011-07-22 | 10:27:41

Silva & jag spontanbestämde oss för att fara till arken, peppade lite och åkte bil först med nemi, tim & anton. awesome! Men med blåbärken, en jäkla huvudvärk och hälften av mina grejer borta undrar jag vart kvällen försvann igår.. slutade med att jag tappade bort lillen som hade min phone, hittade han vid korvgörans där jag också skämde ut mig totalt, hahah.
vi satt vid miramarparken och pratade länge tills han följde mig hem. jag tog katten på magen och slocknade inom 10 sec på soffan..

senare idag kanske simon och jag ska åka och kolla på lägenheten i kroklund, men nu ska jag till grannen & hämta min plattång och sen vidare ut till järsö!




EL AMOR

2011-07-21 | 17:44:18

Igår blev det inte sängen utan satt utanför mig & rökte & pratade strunt m silva och micke i säkert en timme och sen såg vi en sjukt rolig film. Umgåtts med Nemi hela eftermiddan idag och tomas hänka på en sväng, hämtade sallad från eat och nu är jag hemma och ska ta itu med den hopplösa städningen.. Senare blir kul :)







Lånade ett citat från facebook som nog förklarar hur jag känner för dem som väljer att viska, glo och hitta på lögner.

Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor.
Gå på samma gator som jag gått på.
Bearbeta förlusten av människor jag förlorat.
Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit.
Snubbla på alla stenar som jag snubblade på.
Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde.
Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv.

för övrigt känner jag mig bara mer & mer fridfull för varje dag som går. jag vågar visa mig på stan själv även fast jag helst alltid har nån med mig, jag vågar se människor i ögonen som förut fick mig att gömma mig.
inte riktigt än för jag har mycket kvar att bearbeta och bli en bättre ny människa, men snart.







SOM ETT X2000 TÅG MED DESTINATION OKÄND

2011-07-21 | 14:18:29

Äter högst ordentligt en gång om dagen och då äter jag ute, måste sluta med att leva på kaffe & cigg resten av tiden.. Men det finns inte tid för saker som tar onödigt lång tid där man stannar på samma plats för länge, man börjar fundera så mycket. Måste röra på mig och vara sysselsatt, orkar inte fundera längre, fortsätter att köra på och fylla mitt huvud med saker som får mig att leva lite igen.
bara 26 dagar kvar..






































"you love to hate me" :)

DADDY YANKEE

2011-07-21 | 00:05:01

Blir mycket musik nu men måste bara :) This is awesome!



VEN CONMIGO

2011-07-21 | 00:04:17

Umgåtts med min fina vän Simon hela kvällen, skrattat och spelat in otroligt bra låtar med Songify! Måste bara klura ut hur jag får dem till datorn och inte bara facebook så kommer några upp på bloggen..
Alla verkar ha gått och lagt sig när jag är pigg och vaken, försöker desperat få tag på alexe men han har ingen telefon el internet hemma och tror inte hans föräldrar blir så glada om jag knackar på där 1 på natten..
Funderar på att åka och simma eftersom jag inte borde druckit dom där två kopparna kaffe som jag drack sent.. Körde Wilde till nemi också i hopp om att Ren & Wilde ska pippa lite, skojja bara, hjälper ganska mycket med en katt mindre när man ska storstäda :)

Mest onödigt babbel från min sida, så nu ska jag göra nytta och slänga lite i lite tvätt! ( Längtar tills på fredag btw! )





STUTTERING

2011-07-20 | 17:56:53




MOVING OOOON

2011-07-20 | 17:52:04

Fick sova länge idag men sen var det full fart, nu är jag hemma igen och ska börja sortera och slänga(!). Åkte till varuboden och köpte bara 8 platspåsar, tror hon tittade lite konstigt på mig..
Frågan är om jag ska slänga alla kläder jag inte vill ha, eller försöka sälja dem.. Får se :)
Wish me luck cause this will be a fulltime job!




There's a whole lotta things that I will forgive
But I just can't take a liar
I was by your side 'til the very end
'Til you pushed me in the fire

I tried to believe you but something is wrong
You won't look in my eyes, tell me what's going on

It's you and me against the world
That's what you said, that's what you said
If you can't be honest with me
Then I'm afraid this is the end

och nej. jag tycker faktiskt inte kan folk kan komma med åsikter när dem inte själva varit med hela vägen genom alla år och vet alla detaljer. jag pratar inte skit och tycker saker om folk om jag inte känner dem & dem inte gjort nåt personligt mot mig. skulle vara lite enklare om man bara lät alla vara ifred kanske :) skulle vara skönt och kunna gå vidare utan att folk ska glo såfort man går på stan eller är på samma ställen :)


GRÖNA UDDEN

2011-07-20 | 17:31:25

Gick med Amira till gröna udden en sväng igår, sen gick vi in till stan och köpte glass :) Kan inte fatta att hon snart är 6 år.. min fina fina syster :')







DON OMAR

2011-07-20 | 15:26:30

För ett par år sen började lyssnade jag supermkt på reggeaton eftersom min kompis denice lyssnade på det. det är musik som ger mig självförtroende, gör mig glad och glömmer bort allt för en stund. har haft lite annan blandad musiksmak men nu är jag helt frälst igen.


center>

TUESDAY

2011-07-19 | 15:25:21

Lite pinsamt imorse när jag glömt och ändra från ljudlöst & inte vaknade av klockan. Så med 11 missade samtal från jobbet rusade jag iväg med eld i stjärten. Lite jobbigt när det alltid bara är 1 telefonist på jobb :)
Men jag börjar nog tycka att det är skönast att jobba på helger, speciellt nätter. Är så slött på dagarna så slutar alltid med att jag sitter och tar bilder på mina tår och fula grimaser. Men nu på fredag är jag ledig så då blir det utgång, ska faktiskt bli jäkligt kul :)

Ska träffa Amira efter jobbet och sen är jag ledig 4 dagar framåt! Awesome! Har skrattat som en tok idag, tror det har blivit lite för mycket kaffe igen.











Det är på gränsen mellan 2 världar, alla väggar runt mig trycker på men på nåt vis lyckas jag hitta en balans jag inte hade förut. kanske jag flyr, men jag orkar helt enkelt inte känna längre.
Fejkad lycka eller äkta, det är lycka iallfall


NOT ENOUGH TIME TO FAKE

2011-07-18 | 17:19:18

Jag bara kör på, sysselsätter mig med alla måste och sover bort resten av tiden. för det är mycket nu, men finns ingen tid att stanna och tänka för då kör allt ihop sig. Jag skrattar och tar av mina sista energikällor, glömmer bort att fundera och bara ser framåt som en häst med skygglappar.




vi lådsas att det är muskler jag har och inte gäddhäng.


BESTÄLLT

2011-07-18 | 13:44:32

Det är ju faktiskt Augusti snart om man tänker vara lite negativ.. Så jag beställde hem en urmysig tjocktröja :) + ett par örhängen


ANCHOR

2011-07-17 | 19:41:20

Nu tror jag att jag har bestämt mig, lite längre ifrån varandra och inte rosa men blir nog nåt sånt häääär! :))



BEE FREE

2011-07-17 | 19:35:14

I'm still happy, and I'm still smiling.








Du kom till mig om natten.
Det har jag sagt att du får.
Du säger "kan du rädda mig, hjälp mig om det går".
Men jag inte vad jag kan hjälpa dig med.
Du säger kan du rädda mig, men hur ger du inte besked.
Hur ger du inte besked.

Jag vill gärna rädda dig, men vet inte från vad.
Du ser inte ut att ängslas till någon högre grad.
Jag vill gärna rädda dig, men vet inte från vad.
Du ser ganska nöjd ut nu, du verkar nästan glad.
Du verkar nästan glad.


Men av mig får du ingen frälsning.
Det har du nog från förr.
Men frälsaviljan väcks i mig var gång du står vid min dörr.
Du menar du är krokig.
Från livets fingerkrok.
Du menar att min famn är varm.
Du påstår jag är klok.


SÅ LÄTT FEL

2011-07-17 | 19:20:51

Börjar undra om sushi är beroendeframkallande eftersom jag köpt det 2 gånger idag.. Måste tillägga att det är det enda jag äter på dagarna, det är gott & man är mätt länge :)
Först från jobbet idag då jag fick specialleverans av sushibussen till jobbet. Att dom kom via taxi innan dem åkte till Kanalkalaset är nog service det!

Sen kom nemi hem från brändö och vi hämtade från nordic blues, mums. måste börja äta nåt annat nu.. Jag skäms.



sushi 1 på jobbet. Min plan att konvertera chaufförerna till the sushiworld har börjat ta sin form..




Grattis! Ungefär den 100 bilden på mig och sushi.


SÖNDAG

2011-07-17 | 16:50:55

Jag tror faktiskt att människor kan stå varandra för nära, ibland när man blivit för insyltad & in-nystad i alla känslor och blivit ett. Så behöver man tid att bli två igen. Då säger man hejdå en stund och ser vad framtiden visar. Det har jag lärt mig de senaste åren, ge aldrig aldrig upp hela din existens för någon. Man kan älska villkorslöst och ställa upp till 100 %, men det är en sån fin gräns mellan att ge och ta så man ska vara försiktig. Det gör ont som fan, men i slutändan försvinner allt hat, besvikelse och det kommer nåt fantastiskt ur det hela.


Slutade just jobba, ska snart simma lite med nemi och kanske nå fler, träffa simon en sväng, sova pickolite och sen på jobb igen kl 00-08! :))



HAPPYPILL

2011-07-16 | 19:21:14

Utanför station:
Kund: goddag! Solen skiner idag!
Jag: nja inte inte riktigt men vi slipper regn iaf!
Kund: men du skiner ju som en sol så det är allt vi behöver!


Folk kan tycka att telefonistjobb verkar tråkiga, men faktum är att det oftast alltid är folk här och pratar, och kunderna är oftast supertrevliga! Blir så glad :)



TAXI

2011-07-16 | 17:28:17

Ha-ha, jag gillar att man beställer taxi 1 år i förväg. Bättre att boka än att råka hamna i rusning och bli försenad!



ADVENTURE

2011-07-15 | 21:00:39

Snabbt om idag, var med Simon och kikade på en jättefin lägenhet i ett radhus ute i Ödkarby, saltvik. Med stor altan, walk-in-closet(!!), stort kök och allt nyrenoverat! Utsikt över ödkarbyviken. Många frågar varför jag letar lägenhet/hus så långt ut på landet, men jag är så trött på stan. Hellre har jag ett fint ställe långt ut på landet med grill och flera sovrum där folk kan komma över och hänga i solen, än sitter intryckt i en lägenhet på klinten bland 50 likadana lägenheter runtomkring.
En del av mig hoppas verkligen att jag får den, men en del av mig vill leta vidare.. och sen vet jag ju inte om jag flyttar till Esbo heller. Svårt att bestämma mig! :) och så åt jag sushi såklart. slog på stort med 16 bitar! Haha.






TORSDAG

2011-07-15 | 20:52:13

Badade ju bastu i onsdags med nemi, silva, bianca och micke, blev lite på korken så tillät mig själv faktiskt och sova utan att ställa klockan dan efter.. så jag vaknade väl runt 2-3 tiden. Skulle hämta Nemi vid 3 tiden men hon svarade inte så fick åka hem till henne och tur var det. Hon låg och sov och hennes buss till brändö gick kl 5.
Har köpt min första "spritflaska" sen jag fyllde 20.. Så nu fick det vill inte så många " förstagången" kvar :) Första huset? Barnet? Haha.

Åkte till mormor & morfar och sa hej, planerade esboresan 2 Augusti och sen inne i stan åkte jag till mitt älskade jobb på kaffe. Varit ledig 4je dagen idag så börjar jobba inatt igen från 00-08. Skönt!




torsdagens sushi-box ;)



WHISPER

2011-07-15 | 20:36:05

Tufft, men är fri nu :')



NOTHING BUT THE TRUTH

2011-07-13 | 21:45:05

33 more days to go.. Det enda som får mig att stå ut är att det inte är länge kvar, snart.

Eftersom jag knappt sov inatt så har jag sovit bort halva dan, som sagt hunnit med att boka anchor-tid, sushi till lunch och fortsatt på att sortera kläderna! Kvällen spenderade jag med w & jimmy som jävlades med Wilde och nemi's katt Ren, wilde är inte kastrerad eftersom jag vill få en kull kattungar med honom före jag gör det.. dock vet jag inte om nemi är redo för småttingar ännu ;) Men ren fräste mest och wilde låg på rygg och jamade ynkligt.
Åkte lite bil och pratade, somnade hemma nån timme och nu korkar jag upp vinet och går till grannen och badar bastu!



SPONTANITET

2011-07-13 | 13:21:32

En av grejerna jag måste bli bättre på är att bli mer spontan! En stor del av mig skulle kunna sätta mig på flyget till indien imorrn men jag kan inte eftersom jag har ansvar för jobbet, räkningar, hyran och kattorna..
Så då kan jag väl bli lite mer spontan i vardagen!
Därför fick vi för oss att inatt efter filmen kl 4 åka och simma till Lilla Holmen, så himla skönt utan folk och ovanligt varmt.

Ikväll får jag slappna av för då är det utgång, One day when the sky is falling I'll be standing right next to you.





3E AUGUSTI

2011-07-13 | 13:00:01

Nu är det spikat! Tid den 3e Augusti 14.30 bokat till Björn's studio för 1 eller flera anchors, har inte bestämt mig ännu :) Måste bara bestämma mig för var jag ska ha den/dom också!







NATTI

2011-07-12 | 22:54:25

Min fina tjocka katt. han har varit på bantning nu 1 månad men inte fan försvinner dubbelhakorna för det..
nu se på film med en kompis och sen sova, fullt upp och utgång imorrn!






MITT NYA MOTTO

2011-07-12 | 22:13:14

Måndagens sushibox. en box om dagen är bra för magen! :))



TISDAG

2011-07-12 | 18:23:23

Jag sov nästan 15 timmar inatt, helt sjukt! Brukar klara mig på 2-3 timmar mellan mina arbetspass.. men är ledig nu 4 dagar framåt!
Hängde lite med simon & nemi på stan, åt glass och myste. Åkte till station och tog en kaffe, det kanske börjar bli illa när man hänger på jobbet när man är ledig.. Skämde också ut mig så mycket att jag troligtvis säger upp mig imorrn eftersom jag inte kan visa mig där igen. Nej skojja bara, men pinsamt var det.. :')
Är påväg till gottby sund och simma, imorrn kväll blir det troligtsvis att möta herr Sten. Vin & redbull is summer





UNDER YTAN

2011-07-10 | 23:47:19

Det är svårt att sen man var 14 år ständigt fått höra viskningar, okända människor som pekat, fula smeknamn som" cruella de vil, emoslampa, skär-celie, emocelie " och andra gliringar. För att jag ville vara annorlunda och inte se ut eller vara som nån i mängden.
När jag var liten viskade folk om mina utslag, att jag luktade äckligt ( pga av olja och salvor ). Och många har inte varit rädda för att säga rakt ut vad dem tycker, bra i vissa fall men inte att höra för ett barn.
En person jag körde för ett par veckor sen sa i fyllan till mig " celie, kommer du ihåg när du blev mobbad på dagis ?! ".
Några av killarna tvingade mig att göra förnedrande saker och som 5 åring är det klart du går med på det för allt du vill vara är en i gänget. Jag hade flyttat från sthlm & ville mest bli accepterad. Jag hade inte så många andra vänner där heller. Är mest sånt jag vill glömma.

Därför har jag under hela mitt liv ofta hållit mig till en eller några " närmare " vänner. Det är enklare, man slipper bli sviken och man slipper skitsnacket.
Men varje gång nån viskar, tittar på mig konstigt eller pekar så drar jag mig in i mitt skal. Jag hatar det, och håller fortfarande på med att försöka hitta självförtroendet tillbaka. Förut om nån glodde i tex tunnelbanan, på bussen eller i skolan så stirrade jag tillbaka tills personen tittade bort. Jag kunde räcka ut tungan, peka fuck you, visa röven eller nåt annat barnsligt tillbaka men sånt kan jag inte göra längre för då skulle snacket bredas på ännu mer. Så det bästa är att ignorera. Men nog får det vara svårt ibland för det. Klart man kommer ihåg fast man inte vill minnas



LÖRDAG

2011-07-10 | 14:16:02

Jobbade 8-17, och sen till lilla holmen en sväng, sen fick jimmy, nemi, walter, teir och jag för oss att fara ut till Föglö en vända och hälsa på lite folk på nickes stuga. Härlig stämning så var synd att man inte kunde stanna.. Jobbade igen från 00-08 och nu är jag påväg till gottby sund :) Hinner inte så mycket mer för jobbar mitt näst sista pass kl 17-00. Hääärliga tider.















GÅRDAGENS

2011-07-09 | 14:09:38

Ahmajgad. Måste sluta. Men blir så glad av sushi.



YOU'VE GOT THAT SMILE

2011-07-09 | 00:07:39

You’ve got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.

And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I’ll be there when you’re insecure,
Let you know that you’re always lovely.
Cos you are the only thing that I got right now

One day when the sky is falling,
I’ll be standing right next to you,
Right next to you.
Nothing will ever come between us,
I’ll be standing right next to you,
Right next to you.


kom just hem från jobb, iväg igen 08 imorrn bitti, härligt det här :')
är sönderbiten på fötterna pga av pissmyror från nabben och speedad av kaffe, men är glad idag. godnatt!




BESTÄLLT

2011-07-08 | 20:47:16

Sitter på jobbet och beställer lite.. Heh. Var och hämtade ut mina fina byxor igår också, kommer bild senare :)



CHAMPION

2011-07-08 | 14:30:31

Vaknade just, ska på jobb igen till kl 5 :) Överväger starkt på att åka och köpa sushi istället för att laga makaroner och korv hemma.. Vilket är mer lockande? Igår var faktiskt första dan på nästan 2 veckor som jag inte ätit sushi. Heh.


countdown, 38 more days to go..


GOTTBY SUND

2011-07-07 | 22:13:07

Så himla fint väder idag! Åkte ut till gottby sund och solade, själv kunde jag inte simma eftersom jag har turen och vara tjej :) nästa vecka blir det mycket sol & bad på ledigheten :)
Börjar jobba 00 ikväll och blir asocial 4 dagar framåt.. Men älskar ju mitt jobb så det är fint ändå!











ONSDAG

2011-07-07 | 13:00:34

Började hemma hos lucke igår med festligt folk, alexe & backas plockade upp mig för och träffa nemi och annat folk. Stötte även på fina Anni som jag inte träffat på evigheter.. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår kväll på länge.. :) Hade tänkt åka till arken men slutade med att se på film hemma hos mig med en vän :)
Nu ska jag gå och hämta min bil, mot posten och banken och sen till gottby sund och sola..









STANDING RIGHT HERE

2011-07-06 | 19:19:59





Så himla fin.


NEXT TO YOU

2011-07-06 | 19:17:40

Jag har länge känt mig som dödsgudinnan Hel, ljus och vacker på en sida och ful & förruttnad på andra sidan. Men nu börjar jag leva. Insåg att det inte är länge kvar tills det mesta av allt jobbigt försvinner. Så varför gå runt och vara arg på människor som pratar & tror skit när man själv ändå vet hur det ligger till och vad som är sanningen. Vill nog mest ha höst nu, och nu börjar jag skratta av äkta lycka igen.. :)

Never give up

Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
That's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful

It's such a funny thing
How nothing's funny when it's you
You tell 'em what you mean
But they keep whiting out the truth
It's like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won't let you touch the sky

I'm no beauty queen
I'm just beautiful me



LAZY DAY

2011-07-06 | 19:02:40

vi beslöt att åka ut till lumpo och grilla lite igår kväll, jag, nemi, walter & jenna :) Gott!
For in till stan och träffade lite folk och sen sova.

Har hunnit med allt möjligt idag, chilla på stenkrossen, sushi (trodde ni inte va?!) med nemi, o träffat simon. Är hemma efter vin&redbull och taggar, ska snart till lucke på lite fä, kanske blir utgång senare. More to come








JAG ÄR HEL

2011-07-05 | 22:12:51

It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with best we own
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical
You've saved my life again

No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on


Wouldn't want to be any body else
You made me insecure
Told me I wasn't good enough
But who are you to judge
When you're a diamond in the rough
I'm sure you got some things
You'd like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn't want to be anybody else

I'm no beauty queen
I'm just beautiful me



WHO SAYS

2011-07-05 | 12:02:01


Jag sov länge igår men åkte sen och plockade upp nemi & gick en sväng på stan, halv 4 åkte vi till hälsocentralen ( nemi har ryggskott ) och man får ju vänta i evigheter, så vi tog varsin kopp kaffe och satt oss vid barnbordet där de enda lediga platserna fanns.
Åkte och köpte sushi ( SURPRISE!! ) till middag, hem och städa en sväng och sen till nemi för vi skulle köra snark tillbaka till tim.

( grattis bästa alexe som fyller år idag! :)









-

2011-07-04 | 19:04:38

Snabb onödig update från phonen, har börjat sortera och packa ner saker. den här lådan är 50-60 cm hög och är fylld med Kalle pocket's!



TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

2011-07-03 | 22:45:07






kom hem från jobb vid 5, sov till 7 och började storstäda.. Höll på i flera timmar men gav upp tillslut. Fortsätter imorrn :) Åkte med Nemi till åbben och käkade dit silva joinade och sen träffa w.
Har massor och göra imorrn + att hämta lådor och börja sortera & slänga.





SÖNDAGSTIME

2011-07-03 | 13:54:32

Har slött på jobbet så bjuder på en meningslös lista till :)



♥ Vilken svordom använder du mest?
Jävla! Det kan vara så jävla bra eller nåt jävligt tråkigt :) ofta i kombination med en annan svordom som tex
" jävlars helvetes biljävel " när man får soppatorsk för 2e gången samma vecka

♥ Äger du en iPod?
Japp, ska bara hitta laddaren så jag kan använda den också

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Dygnet runt, beroende på hur jag jobbar!

♥ Använder du flip-flops?
Nej, har ett mutant-liknande mellanrum mellan stortåna och tån brevid, så dom blir obekväma

Var köper du dina matvaror ifrån?
Åker helst till Kantarellen, sparhallen och s-market på samma gång!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Hellre tar jag bilden, men beror ju på.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Mr bean, nån med konst. Dör lika mycket varje gång

När var senast någon stötte på dig?
Hela tiden! Nej, märker nog inte när folk gör det, om dom gör det.

Vad åt du till middag senast?
Lasagne el forno från åbben :)

Använder du huvtröjor?
Jepp! har bara en egen, lånar resten

Vem var den senaste som ringde dig?
walter

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Tekopparna! Jag skojjar inte! Kommer inte ihåg så mkt annat

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Japp, jag vet. men så är det på åland :)

Tittade du på tecknat när du var liten?
Inte så mycket, har aldrig tyckt om Cartoon network och sånt. Björnes magasin ska det vaara :)

Vilken film kan du alla replikerna till?
West Side Story! Kan dansen, sångerna och allt!

Äger du några band t-shirts?
Nerpackade i lådor, massor med Muse-tröjor :)

Läser du för skojs skull?
Har varit en bokmal och läser gärna fortfarande fast det inte blir så ofta längre

Pratar du några andra språk?
Engelska, kan lite franska

Diskar du din egen disk?
Oftast.. Haha

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Alltid! Man är aldrig fullärd

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Har flera tatueringar jag vill göra, och har bokat tid till att göra anchor i Juli

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nope, gammalmodigt

Kan du kasta macka?
JA! Efter många års träning..

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, skulle vilja om det inte skulle vara krig :)

Vad har du med dig in på bion?
Chips, choklad!

Gillar du att flyga?
Japp, har inga problem med att flyga, men blir stel som en vandrande pinne ju längre jag sitter

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor, vill upptäcka nytt, pålitlig, ska ha egna åsikter och god mot andra

När sov du senast på golvet?
Inatt, på en madrass. Annars i östernäs när jag slocknade på toan i fyllan.

Vilken är din favoritdrink?
P2! Mangolonkero, Pepple park & redbull, Solero i vissa fall

Gillar du din boende-situation?
Nej, letar nytt/kanske flytt till esbo

Vilken är din mammas hemstad?
Mariehamn

Din pappas hemstad?
Paris

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nä, var ofta den tråkiga, tysta och lydiga tjejen

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nepp, men väljer nog hellre än sallad än en hamburgare

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21! ( herregud, är det inte vid 23 man får mer rynkor?! )

Vad var det senaste du åt?
brieost och kex

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta, helt klart!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
" det skulle kunnat vara värre "

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja! Bungyjump och hoppa fallskärm är på min önskelista.

Tycker du om att krama folk?
Nja, kramar nog bara mina närmare vänner. Men gillar och skaka hand! Helst med äldre :p

Skulle du säga att du är trendig?
Nej! haha. Har nog 100 olika stilar och kläder

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Lite, men samtidigt vet jag att jag gör det själv

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Martina Haags böcker, då gråter jag av skratt

Vad är du allergisk mot?
Borde äta glutenfritt men gör det inte, torkat hö börjar jag nysa av

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Tyke! Nej kanske nåt i stil med Elias eller Liam :) Noah, Love & Milton är också fina namn..



BESTÄLLT

2011-07-02 | 17:49:18

Kunde inte hålla mig.. hittade dom här underbaringarna till byxor, tänk med ett svart linne m brottarrygg, solglasögon, fina vänner och en somersby i handen nånstans på ett berg i solen. Man blir ju glad bara av att kolla på byxorna! :')





OXEN 02.05.1991

2011-07-02 | 17:44:42

Har ni läst på om ert stjärntecken? Tror inte desto mer på astronomi, men jag tror på att människor med samma stjärntecken kan påverkas av likande saker och ha liknande egenskaper.. :)

"Oxens symbol har hängt med länge. Antikens offerdjur, Kretas tjurkult och hinduismens heliga kor ger oss ledtrådar från det förflutna. Tryggheten och harmonin hos jorden och brukandet av den finns närvarande i oxens medvetande. Hon är praktisk, tålmodig och beslutsam. Hon uppskattar livets goda och uppskattar både skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet.

Hon tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Hon kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om hon blir tillräckligt retad så kan hon bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få henne att vända sig inåt. Där finner hon dock alltid styrka och kraft."

Element
: jord Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Venus uthållighet, envishet, sinnlighet, egendom, mark, konst, njutning, duva, metallen koppar och fredag.
Positiva karaktärsdrag: tillförlitlig, strävsam, praktisk och musikalisk.
Negativa karaktärsdrag: envis, lat och dominerande.
Människokroppen: halsen och rösten.



C E L I E

2011-07-02 | 17:29:49

10 saker ni kanske inte visste om mig


♥ Samlar på Kalle Pocket's och gjort sen jag var 11 år kanske
♥ Har inga helsyskon -> 2 halvsystrar och var enda barnet tills jag var 14 år
♥ Har bott på 17 olika ställen ( nej jag skojjar inte )
♥ Är väldigt slarvig och städar dåligt, men är apnoga m hygien när jag lagar mat, Haha
♥ Is a fool for good music! mitt humör kan ändra beroende på vad jag lyssnar på
♥ Är en äkta oxe, alltså matglad & envis!
♥ Föddes också med en öronsjukdom som gör att hörselgångarna växer igen, opererats 2 gånger
♥ Älskar skor, planerar en stor skogarderob i framtiden
♥ Har alltid min mobil nära mig, tänk om nån har ringt sitt sista samtal till mig & så missar jag det?!
♥ Har gått i en waldorfskola i 5 år & det är det bästa jag nånsin gjort!




LYCKA I DET LILLA

2011-07-02 | 15:39:58

som sagt blir jag asocial när jag jobbar, bara äter & sover och sen tillbaka på jobb efter som jag jobbar 8 h/ledig 8 h/. Är alltid välkommet att komma utanför jobbet och ta en cigg så har jag nån connection till världen :) Haha.
Har ändå hunnit med att träffa vänner, käkat på dinos, börja sortera kläder m.m. det spöregnade igår när jag var på jobb, ska försöka fota mer men bjuder på några misslyckade pics från de senaste dagarna.

puss!










tjockis :)


RSS 2.0