trött

2012-08-28 | 17:52:26

Imorse var jag halvvägs till lemströms kanal när jag insåg att jag hade kört lite fel. var ju tur att jag startade ovanligt tidigt så jag hann till 8 till skolan ändå. då är man nog trött iallafall. fortsatte dagen med att vara ännu segare och skämde ut mig ännu mer när jag kom hem. hade kommit ut ur dushen och tänkte vila en stund innan jobbet så slockade på soffan i bara underkläder. hade balkongsdörren öppen och grannen börjar klippa gräsmattan utanför mitt fönster. så nu har både hyresvärden och grannen sett mig halvnaken, känns väl sådär haha. Sitter och letar hostel i Amsterdam tills höstlovet, finns lite olika standards så får väl se vad vi hittar :)







Måndag

2012-08-27 | 22:10:27

idag har det varit en typiskt måndag. seg, konstig och mulen :) var inte alls med i skolan men varvade ner på dinos en sväng med nemi efteråt. åkte lite bil med tim och walter via thorre en sväng men skönt och vara hemma under täcket. jobba imorrn 17-22 :)
 
 
 

Söndag

2012-08-26 | 20:37:49

Fick en trevlig överraskning igår innan jag skulle på jobb, jenna har ju flyttat till vasa och trodde jag skulle träffa henne i oktober först.. men plötsligt står nicke och jenna utanför min dörr! haha :)
Var ut i fredags iallafall och spårade ur med både spacedick och open kondom style. Nästa fredag är det lön så då blir det fä :) Idag har jag varit på 40-års kalas till järsö och sen direkt till jobb. snart hem och sova och iväg till skolan imorrn..
 

Söta kusin Cornelia.



poserN haha :')


Amira

2012-08-24 | 21:00:00

Har glömt och lägga upp bild på min underbara syster från hennes kalas, har sagt det förut men herregud vad fort hon växer. som en mini-vuxen börjar hon bli ;)
Blir lite fredags-fiske ikväll eftersom jag jobbar nätter hela helgen så ingen alkohol för mig.
 
 


Dagens fredags-lunch :) Gissa varför man går upp?







Tatuering

2012-08-24 | 16:03:43

Haha tatuerade mig i förrgår, dock ingen av dem jag planerat utan bidde mitt hjärta på magen som "åkte bort". lite skönt att få nåt snyggare över, syns fortfarande lite i bakgrunden men troligtvis fyller jag i med färg i framtiden. sablar vad ont det gjorde över höftbenet! men det var det värt :)
 
 
 
 

åh

2012-08-23 | 23:00:00

ååååhhhhh. åååh, åh. letar efter nya vinterkläder, helt hopplöst. skulle vilja för en gångsskull hitta mössa och halsduk som jag skulle använda. nå är ju ett tag till snön iallafall :)
skolan rullar på, hade glömt hur slött det är att vara kl 8-3/4 i köket och vara helt slut, svettig och smutsig efteråt haha. "smaka på allt" har verkligen tagit ut sin rätt + att man småäter av allt som blir över. tror jag fick i mig nästan en hel tre rätters meny och 4 ålandspannkakor ;)
Annars har jag bara jobbat som vanligt, kikat på lite film hos mig med vänner, träffat en gammal vän från när jag var typ 15 år och tog en promenad med honom längs med ytternäs. man ska aldrig underskatta att ta kontakt med vänner man hade för länge sen, kan vara riktigt fint.

Min syster fyllde ju hela 7 år för ett par dagar sen, tänkte ta henne till Gröna Lund och Akvaria i september så blir riktigt skönt att ha lite ensamtid med henne
 
 

Beställt

2012-08-18 | 19:05:23

HM har fått in lite nytt så beställde lite till skolan och lite + på det :) älskar den vita blusen! Måste börja reda i min garderob snart för har aldrig kläder när jag ska välja fast jag beställer så ofta. Tror gareroberna slukar dom eller så har jag nån nisse som snor dom när jag sover :)
 
 
 

Lördag

2012-08-18 | 18:59:22

på jobb igen, ovanligt :') Risk 1 på gillinge var skitkul! fick pröva och köra vanlig asfalt - bromsa osv. och sen samma sak på halkbanan, vi var så några så alla fick varsin bil och jag tror jag blev kär i min (nyaste honda CRX (hybrid). Skulle jag ha pengar skulle jag dumpa mitsun och köpa en sån haha :) hade bara sovit 2 timmar sen onsdagen så när jag slocknade inatt var jag slut som människa, tagit det lungt hela dan och vilat inför nattjobbet. imorrn är jag tack och love ledig, förutom jobb-möte på park på kvällen. sen blir det skola för hela slanten nästa vecka! Sen ska jag bla. till zoodiaken med kattungarna från djurskyddsföreningen, lite jobb på det och tatuering.
 
 

beställt

2012-08-17 | 05:40:41

beställt en supermysig tröja (ska hitta vita jeans också!) och ett par lite roliga ankel"smycken" :)
 
 



systeryster

2012-08-17 | 00:39:05

om 3 dagar fyller Amira 7 år. (!!) Knäppgöken min.
 
 



@ work

2012-08-17 | 00:35:44

Hej och hå, mycket att stå i. Började skolan idag, kändes bättre än väntat och klassen blir nog super :) Vår lärare är lite rolig också, som en yr höna kan hon väl beskrivas. Är första läraren som jag haft som tar eleverna hem till sig, grillar, aktiviteter, simmar. Tyvärr kan jag inte medverka eftersom jag åker till Gillinge-banan imorrn!! SKITKUL! Åker med alfons påvägen dit men resten av gänget är Gösta_60+ så ska bli kul och se dem på halkbanan :')

Ja, anledningen till att jag far till gillinge är för att jag tar taxi-kort och med det är det bra och ha gjort skolkörningskursen så jag får köra skolbarn ( och då måste man fara till gillinge!) Fast så mycket körande blir det nog inte då jag fick frågan om jag ville jobba samma schema som i våras, fre/lör/sön. får se lite hur jag ska orka med det + skolan men extra pengar säger man ju inte nej till :)

och nästa vecka blir det tatuering!! :)) iiih.
 
 

Valentine

2012-08-10 | 20:38:09

 
min fina fina syster valentine börjar bli så stor. och amira ska vi inte prata om, hon börjar skolan nu i augusti! ♥
dessutom är hon superstolt över att hon ska ta hål i öronen också haha! :)
på söndag ska jag skypa med pappa och hela familjen, längtar.
 
 

Tats

2012-08-09 | 19:34:14

har nippe för texter och haft länge. eftersom björn inte har kommit tillbaka ännu så jag kan börja på min sleeve så gör jag några texter så länge. ser kanske lite tafatta ut men blir nog skitsnygga sen :) Simon tyckte dom var "klyshiga" men för mig betyder dom nåt speciellt :p Dom jag har nu har redan hjälpt mig några steg uppåt till positivare tänkande.
 
 
på vänster axel:

på vänster överarm:

på höger fot:


+ en på persiska som jag inte fått översatt än som ska vara längs med sidan under höger arm.

thursday

2012-08-09 | 19:16:58

Nya skor, kläder och smycken, igen. och jenna köpte min parfym från båten som jag hade för många år sen. känner mig beroende ibland haha, men inget är värre än när man tillbringar en hel morgon med att välja outfit :)
Sitter på jobb för natt 1/2, blir rätt så långtråkigt så underhåller mig med att finslipa på några små tatueringar jag förhoppningsvis ska göra inom 1 vecka.. visar lite vad jag tänkt i nästa inlägg!
 
 
 






Måndag

2012-08-07 | 14:24:20

Tog det lungt igår och gjorde lite ärenden i stan, var och handlade med nemi och slutade med lite lchf-middag hos mig. Sen for vi till möckelöhavsbad med pojkarna fast jag var den enda som doppade mig :) första för i år faktiskt, är ingen riktigt sim-människa, ser nog mest ut som en hjälplös kork när jag flyter. haha.

Jobb igen 4 dagar framåt, blir nog att ta det lungt med kattungarna hemma ikväll. ser fram emot på lördag då det blir lite förfest hos mig och sen mot kalmarnäs! skitskoj :)
och snart börjar skolan, känner lite såhär; --------------------------------------. Näej, blir säkert jättebra bara man kommer in i skolrutinerna igen och har ju faktiskt supermkt i höst att se framemot.
Augusti blir det tatuering, på höstlovet har jag och nemi spikat resa till amsterdam, måste väl komma iväg till paris i nåt skede, sen blir det kombinerad kräftskiva/sen inflyttningsfest hos mig och en trip till uppsala igen. och ikea och finland däremellan! Haha.
 
 

putte

2012-08-07 | 14:00:39

 
 

Just like the sun

2012-08-04 | 21:28:42

Igår var vi ut i björsby och fiskade, inget napp men kul ändå för jag fick köra båt för första gången!! :) var en lagom slö fredag annars som slutade med film hos mig, var påväg till arken men har verkligen ingen lust att umgås med fyllon när man själv är nykter, får nog av det på jobbet haha :)
Idag blev det storhandling på sparis med simon, handlar för typ 10 € åt gången annars men måste fylla min frys igen. Försökte hålla mig till min 1 euros regel = "allt" ska kosta under eller 1 euro. fick 3 stora kassar + lite till för 85 €, var ganska bra! :)
Hoppar in på jobb ikväll pga av sjukskrivning men sen är jag ledig 2 dagar. hoppas på fint väder för imorrn blir det middag hos mormor och morfar och sen förhoppningsvis ut nånstans :)


 





Choose to be happy

2012-08-02 | 22:00:00

Nu vet inte jag vilka ni är som läser & hur ni mår, men alla har sina bergochdalbanor. Jag söker konstant efter tips och motivation för att bli en lyckligare människa och jag har prövat på det mesta känns det som :) Jag tror man lär sig hela livet och blir aldrig fulländad för alla kommer alltid att göra både rätt och fel. men en av mina största framgångar hos mig själv är när jag insett något jag gjort fel, och klarat av att ändra på det! Det måste vara en av de största ego-boosten som finns. En av mina största rädslor är att vakna upp när man är 90 år och vara missnöjd med hur man levt sitt liv.

Jag är absolut inte samma människa som för två år sen, jag flyter med mera, och en av mina största utmaningar 2012 är att ta vara på de runt omkring mig, att visa/berätta/skriva hur mycket jag uppskattar dem. är inte alltid det lättaste men om jag märker att någon annan blir glad så är jag glad. Spontanitet är min andra utmaning, att säga ja till det mesta även om det kniper i magen när man står framför det..
hoppa från högsta trampolinen, ta på sig crazy kläder och få crazy impulser och göra det som faller en in, sjunga högt fast massor hör och inse att det inte skadar att ibland skämma ut sig.

 
 

We're okay

2012-08-02 | 19:33:03

Njutit av vädret idag ute på flotten som jimmy/jeff m.fl har byggt, köpt lite drag och invigt dom men ingen fiskelycka direkt :) glömde väskan iland så därav inga bilder..
Sitter på jobb och glor film, blir nog en riktigt lång natt det här. ska städa och hitta på annat :)
har iallafall kommit underfund med några saker jag ska klara av på ett halvår för att bara komma igång och göra vardagen lite roligare:


¤ skaffa taxikort
¤ anmält mig som fodervärd - check v
¤ hitta lite gammalt och göra om, kläder/möbler
¤ börja måla igen
¤ skaffa ett nytt intresse - check v
¤ fixa piano på nåt vänster
¤ skaffa moppekort och köpa crossmoppe (åh ja, tar igen moppetiden jag missade!)

Haha, får väl se vilka som infrias :)
 
 
 
 

-

2012-08-01 | 13:42:08

Haha! typiskt min dåliga humor, undrar vad dom skulle säga i skolan om man sku prata såhär i köket?
 
 

Lova Louve

2012-08-01 | 12:27:25

Här kommer lite bilder på Lova Louve (varg) :)
 
 
 





RSS 2.0