Bajs och åter bajs!

2010-11-25 | 20:21:19

Upptäckte nyss att jag råkat radera alla gamla inlägg inatt för jag trodde att det var utkast. Jag ska aldrig börja fiffla med inläggen mitt i natten och när jag proppat i mig värkmedicin så jag är helt groggy. Inte jag som var extra korkad denna gång! Så dom närmaste dagarna blir det sämre ny uppdatering och ska försöka skriva in dom gamla inläggen så långt jag kommer ihåg.

Systerbesök

2010-11-25 | 16:14:00

Jag hämtade upp Amira idag efter skolan och hon har suttit och spelat kortspel och diverse annat på datorn sen dess, ibland blir jag förvånad för det känns som om hon är lika smart nu när hon är 5 år som jag var när jag var 10. Kanske det är jag bara som var extra trögfattad.. Mamma är och handlar just nu och sen ska vi laga sushi för fulla rullar -hehe- hemma hos mig. Gott gott! Det var länge sen för förut så brukade jag nästan laga sushi 1 gång i månaden.



Örebrohäng

2010-11-25 | 04:28:35

På sportlovet ska jag till Örebro och hälsa på simon igen, blir nog skönt och så har jag en anledning och shoppa massa taxfree godis.. Heheheh. Den här gången tar jag nog bilen ner ifall man åker till Ikea och det blir lite shopping där.. Lite trist att åka själv, men fördelen med att köra själv från kapellskär till örebro själv är väl att man kan sjunga hur högt man vill, peta sig i näsan hur mycket man vill, fisa och tugga tuggummi så högt man kan. ehh..


Två bilder från när jag, lucas och andrea var i örebro ett par veckor sen.




RSS 2.0