WOHOOO

2012-04-28 | 18:40:49

Jag fick lägenheten! Så from 1 Maj börjar jag flytta in :) Kommer bilder senare! Nyrenoverat 2009, med uteplats i västerläge och bastu m.m! Är överlycklig :) och dessutom kan kattorna vara ute utan att jag behöver oroa mig för att dom blir ihjälkörda direkt utanför huset.



ååhh, gammal bild från 2007 :')


HAPPIER

2012-04-28 | 13:10:14

blä, har den där underbara veckan som kommer varje månad och känner mig helt svullen och vill mest ligga hemma med myskläder på. men ska snart iväg och kika på lägenheten och sen vidare mot jobb :) wish me luck!

IKEA

2012-04-27 | 20:54:32

Här är lite av det jag tänker släpa med mig från ikea :) Blir mycket svart som bas och sen har jag rött/svart/ som tema i somrummet, beige/andra färger /svart som tema i vardagsrummet och köket får vi se lite.. :) ska hitta nå snygga utemöbler också till uteplatsen! Åh, borde inte planera innan jag vet 100 att jag fått lägenheten men... haha. det här funkar ju var man än bor :)



@ TAXI

2012-04-27 | 19:20:34

Sitter på jobb som vanligt (nähä?!!?), bara 2 timmar kvar sen ska jag hem och städa/packa/sortera/slänga. ska och kolla på en lägenhet i jomala imorrn ( thorres gamla haha : ) och den får jag flytta in redan den 1a Maj så blir lite bråttom.. har jag tur lyckas jag med att behålla lägenheten på strandgatan och den i jomala så jag har en månad på mig att flytta och packa! Den är helt fin med både bastu, tvättmaskin och uteplats eftersom det är på markplan. Dock är sovrummet ganska litet så får se hur jag löser det med alla mina ton skor & kläder.. får jag den så blir det en Ikea-trip i Juni och ALLT ska köpas nytt, fyfan vad skönt! och hoppas jag blir där ett par år iallafall tills skolan är slut.



HAPPINESS

2012-04-27 | 14:03:57


TODAY IT'S THURSDAY, TODAY IT'S MY DAY

2012-04-26 | 18:39:09

Haft en välförtjänt paus från bloggen, vet inte varför men har haft så mycket och göra och roliga saker som hänt så inte orkat bry mig destomer om internet :) Dock har jag ändå fotat lite så kommer lite pics-updates. Har inte gjort nåt extra ovanligt egentligen men lite arkenbesök (home sweet home!), supergod grillmiddag med vänner, jobbat, catering @ lantis med klassen - 200 pers och bara råvaror producerat på åland och det var skitkul :) Solat på alexes balkong, eventuellt hittat ny lägenhet i strandnäs, ute och gått med min favorithund, ätit sommarens första glass, cruisat till lemland och hittat ett nytt underbart fint ställe att vara på, kommer nog spenderas många sommardagar på havanna mountain :) kommit ett steg närmare min sleeve men vet inte riktigt hur jag ska få det snyggt på armen när bilden jag vill utgå ifrån är ganska svår, upptäckt 9gag (jag vet, är alltid sist av alla) och skrattat mig till tårar, flera sushiluncher med jenna på nordic, besökt företagscupen i innebandy & kollade på när inficon nästan tog sig till final, äntligen hittat en träningskompis och ska börja igen på allvar from första maj, premiärlunch på åbben med nicke och jenna, insett att jag fyller år om mindre än en vecka och börjar känna mig gammal. bara 9 år kvar till 30..


Gillar ni lakrisal så ska ni värma upp vodka & lakrisal = shottar som inte smakar alkohol men du blir full som fan!
Simon och thorre gillar också arken, haha!
världens godaste grisfilé, kryddsmör, ungsstekt potatis med timjan och sallad! :D
Nemi har skaffat iphone, nu pratar vi inte längre när vi ses haha!

-

2012-04-26 | 18:16:13

I'M BAAAAACK!

SLEEPY

2012-04-12 | 22:28:37

Åh, lång dag idag. jobbade ju 02-06 så somnade inte förrens halv 7.. Kl 8 ringer det en idiot på dörren så där försvann min sömn. men gillar såna överaskningar! Var nån timme i skolan och sen kollade jag och alexe lite på kadetten vad som behöver fixas eftersom han ska köpa den :) skönt och slippa tänka på den utan kan fixa på lancern istället! Åkte till dinos en sväng med nemi och sen till smmarket och handlade. slutade med att vi käkade stormiddag med en hel kyckling, halv kastrull ris och en liter sås med tillbehör.. gissa om vi var jästa efteråt! har färgat håret rödare och nu ska jag sova :)


HAN ÄR VART HAN ÄR DÄR HAN ÄR MR COOL

2012-04-12 | 22:14:58

hahah så himla fult, försöker få han och släppa loss lite och inte bli så stel in public.

FOLLOW ME EVERYTHING WILL BE ALLRIGHT

2012-04-11 | 21:37:26

Skolan idag har varit hyper, tänkte koka kaffe för en gångsskull hemma istället för att köpa på select påväg till skolan. först var jag påväg att hälla kaffet i sockerskålen istället för koppen och sen fick jag nån ordentlig kick och hypade hela förmiddan. Ute och gått på långpromenad med sasha och walter i jomala, var riktigt skönt fast inte vädret var det bästa :) Sen när jag har ny lägenhet och klar med skolan ska jag överväga att skaffa hund, längtar :)

Ska sova ett par timmar nu och sen jobb 02-06, men är inte så farligt för har bara en lektion imorrn ;)

HAHA

2012-04-11 | 15:28:39


DINOS

2012-04-10 | 21:52:11

Suttit på dinos i 3 timmar och pratat om allt mellan himmel och jord med daniel :) mår alltid så bra efter att jag vart med honom och får mig alltid att sakna tiden när jag bodde i norrtälje. förutom att jag inte trivdes med att gå i skolan hade jag sjukt kul det året jag bodde där :)

SUNDRESS

2012-04-10 | 10:21:17


BESTÄLLT

2012-04-09 | 21:02:16

älskar riktigt snygga leggins, kommer nog bli en av favoriterna i vår/sommar :)


BRING ME TO LIFE

2012-04-09 | 20:16:20

nejförjävligt vilken natt det var på jobb, det var lite extrabilar ute men eftersom det var söndag så visste man ju inte hur mkt körningar det skulle bli. Tadaaaaam det slutade som en nyårsnatt typ. hade 6-7 samtal på kö hela natten. Dock är det roligt hur alla tror att det är telefonistens fel när det är lång väntetid men jag kan inte göra så mycket åt att det är ont om bilar osv.. så jonä, var inte kul :)

Åkte till alexe på kaffe när jag vaknade, inget är så fint som en kopp rumänskt kaffe! haha. For med walter en sväng till haraldsby eftersom alf var snäll och fixade lite av judet i bilen åt mig. nu är det bara bakre högtalarna kvar.  From imorrn börjar mitt härliga schema med alla håltimmar så imorrn börjar jag först 13, vi har en större cateringorder så blir och jobba till 5-6 i skolan men är helt fint det med.
ser framemot en fika med daniel på dinos imorrn också :)

TATS

2012-04-08 | 19:54:45

Snart är det dags för nästa tatuering! ;) tänker dock inte säga var jag ska göra den. Kommer eventuellt göra 2 st, får se :)










IT'S THE PROBLEMS THAT MAKES US GROW

2012-04-08 | 18:22:27

" Har nog aldrig varit med om den känslan när det känns som om man står framför nån, på sina bara knän och ber om att få gå skilda vägar, men man möts av ett nej. Är nog faktiskt inte nåt som jag gjort förut och jag vet inte hur jag ska handskas med det. Vägrar man svara och kör ignorant så står den utanför dörren ändå. och så grym är jag inte att någon ber av hela sitt hjärta om att jag ska släppa in den så har inte jag kraft och hjärta nog att säga nej. Men vad gör man när man helt enkelt inte orkar lägga energi på det mera. Det är tufft att redan själv göra det beslutet att man inte vill vara med i leken längre, men att sen faktiskt inte få ta det steget gör ännu ondare. Som att vara fastkedjad i en jävla sexorgie, man vill vara med men mest av allt vill man bort.
Om båda saknar varandras gamla jag, men är inte lätt om man träffats när man håller på och växer som mest. antingen växer man med varandra eller så växer man ifrån. På nåt sätt har vi växt in i varandra men med vissa grenar som strävar mot solljuset. äsh, nu ska jag sluta grubbla, inget löser sig på det viset ändå :) "






UTGÅNG

2012-04-08 | 18:05:42

Haha förjäkla kul jag hade igår! Kom till susann just efter jobbet men där hann man inte vara länge innan vi åkte till arken. hör och häpna, fick walter sten OCH han kom med till arken! så jävla bra jag är haha. där inne träffade vi både thorre, simon, emma, dahlbäck och daniel och annat folk, dansade & hade kul :) Eftersom jimbo var nykter åkte vi till troll en sväng på efterfest eftersom nemi & emelie m.fl var där.
Ingen baksmälla idag så åkte till mormor & morfar en sväng och åt plättlunch när jag vaknade. Så himla fint väder idag så jag har njutit av solen på min trappa. For till nemi på kaffe en sväng innan jobbet och nu ska jag sitta här till 06 imorrn bitti. men är det trevligt det med :)

Lånade lite bilder av dahlbäck.




bästa drinken hittils: One night stand




LÖRDAG

2012-04-07 | 20:06:44

Hade fint nattsällskap inatt ;) när vi vaknade gjort de vi vursting omelettfrukost och såg på happy feet. vid 2 åkte jag till morsan på påskmiddag och började jobba kl 4. Sitter här nu och taggar eftersom jag ska till walters syster susann på lite fä eftersom hon fyller år :) blir arken sen och troligtvis efterfest i dalkarby.
Skål på er!






LÖRDAG

2012-04-06 | 14:37:46

Oj herre, blev vilt igår. dock måste jag ändra på mitt sätt när jag dricker, för det mesta är jag superglad och på partyhumör och andra sekunden blir jag dryg och kan inte hejda mig. så ber om ursäkt till dem jag hade en dålig attityd emot igår.
men hade jättetrevligt 99 % av kvällen, åkte till park på en med jenna, nicke, nemi, brunis, frida och robin m.fl, sen vidare ut mot godby för lite grillning i garaget haha. vid 10 åkte jag och nemi till troll i dalkarby och slöt upp med massa folk. vidare till arken och hade sjukt kul :) lite dräggig blev man men det är väl okej.

Har inte rört mig ur sängen på hela dan och kom på jobb till kl 15, blir lite roligare och jobba ikväll när det är happening på dartklubben så jag har alla 24 bilar på jobb istället för de vanliga 6 typ. men slutar kl 22 så blir väl att fara ut och hitta på nåt då :)




TORSDAG

2012-04-05 | 15:56:36

Blä, jäkla motorfordonsbyrån som inte kan informera ordentligt. körde till lemland - sviby - järsö - via mig - sviby igen och när jag äntligen trodde att jag fått alla papper för att ställa av kadetten och fixa lancern laglig så kommer jag dit och då saknas morfars underskrift på ett papper. Haha! Åker nog inte ut till järsö igen för en lite krudelutt. Men förutom kadetten är lancern fixad och alla papper på grej :) Åkte med nemi och handlade lite på Alko, via s-market och handlade grillmaterial. Är grillparty i västernäs men ska se om jag far ut till robin och frida en sväng istället. Arken ikväll iallafall, blir kul och se hur det ser ut :D

@ UPPGÅRDSVÄGEN

2012-04-04 | 11:54:38

Balkonghäng hos alexe i solen. Så grymt skönt :D kör ikv och börjar vi dricka tidigt imorrn för nu är det långledigt :D


CELIE

2012-04-04 | 00:04:01

Åh, varit en riktigt skön ledig dag. sov länge och har träffat köpare från köp & sälj hela dan eftersom jag sålt massa äppeljuice från Pärs äppelträdgård :) Fick skuts av tomas ut till godby och fick äntligen ta min bil tillbaka till stan! Har varit utan den ett par dagar men herregud vad handikappad man känner sig. har inte åkt buss på över 2 år sen jag fått körkort och tillslut blir man så lat så man tar bilen även om man bara ska till banken. Men nu när foten är i skick och det blir varmare så blir det cykel/rollerblades/gå! :) (sålänge det är inom stan, he-he)
chillat hemma hos mig med nemi och fick alexe och dana på besök. åkte med walter till jenna på en suuuupergod kaka hon gjort och prat. Nu ska jag roa mig lite med wordfeud och imorrn blir det massa folk jag ska träffa igen, till järsö och motorfordonsbyrån, bobil och annat smått :)

INLINES

2012-04-03 | 22:32:43

Hahah, jag har köpt ett par inlines i stl 43 för att ragga med mig nån att åka i sommar ( dom flesta jag umgås med är killar och har stl 43 så därav.. ). Alexe prövade dom idag och jag satt också på mig mina. ser ut som bambis på hal is och jag ser ut som en riktig idiot som saknar total balans hahah!

BESTÄLLT

2012-04-03 | 09:33:15

Mina nya godingar från Friis & company / cianna!




6B 2003

2012-04-02 | 18:02:07

Haha! Bläddrade igenom urgamla bilder och hittade denna :) har nog varit på facebook på ett tag men glömt bort den. Vill aldrig aldrig mer gå tillbaka till lågstadiet haha. Hittar ni mig? Ser ut som Peter Pan.

WF

2012-04-02 | 14:07:14

Spela mot mig på wordfeud! :) -> Celiesan




HELGEN

2012-04-02 | 14:03:46

Ojoj, lyckades hitta en hel del i täby i lördags, skor, linnen, smink, underkläder och mycket mer :) började dricka lite smått på båten påväg till åland, hem via med alla saker och sen åkte jag, jimmy och walter till dinos en sväng, for vidare till arken efter en stund för och kolla läget. säger såhär; kul med dom jag var med men tråkigt med resten. var ju totalt dött, men blir säkert bättre sen när dom öppnar nattklubben :)
sov bort hela söndagen och åkte till dinos en sväng på kaffe, fick te och discoverysällskap senare :) imorrn är jag ledig eftersom dom andra har kock-yrkesprov så ska väl försöka fixa på bilen då.

RSS 2.0