VI DANSAR DU OCH JAG

2011-06-29 | 21:19:43

Onsdag kväll, ska snart på jobb om 2 timmar. varit ledig i 5 dagar så ska bli skönt och "göra nånting".. Haha, kanske för att jag trivs så bra på jobbet :)
Imorrn får jag lön och då blir det storstädning, visar före och -efter bild! Ska packa ner allt onödigt i lådor och sortera och sälja massa kläder. Jag har köpt kläder för säkert en närmare 900-1000 euro de senaste halvåret och ska slänga allt annat.
Letar ju ny lägenhet, men det beror ju på om flytten till Esbo blir av eller inte. I vilket fall som helst så måste ju all skit ner i lådor och märkas :)


IFACEFAT

2011-06-29 | 21:11:12

Alltså, folk säger ju att man ska bjuda på sig själv, så jag bjuder på mig själv & några jag känner ! :)
Säg till så tar jag bort!









TÅLS ATT FUNDERA PÅ

2011-06-29 | 20:58:24

Jag har en funderar-dag igen. jag vet inte hur många gånger jag har sagt åt mig själv att sluta fundera & tänka utan bara släppa allt and go with the flow.

De senaste åren från när jag bestämde mig att börja må bättre så har jag tryckt ner mig själv. Jag har piskat mig själv emotionellt ifall ja har visat några svagheter eller ledsenhet och ibland har det varit så otroligt svårt att inte bara få släppa allting. Jag var så mörk och dyster att när jag skulle förändra mig så tryckte jag undan precis hela min gamla personlighet och inte bara de dåliga sakerna. Under flera år  efter det så har jag visat en glad, rolig image uttåt som gillar att festa och alltid hänger med på det mesta.
Men sen när jag fick problem med foten förra året så har jag dragit mig undan i mitt skal som en snigel. och dom smällarna får jag ta eftersom det är jag på ett sätt som orsakat dem. jag har varit så arg och bitter länge över att ingen har förstått utan folk har helt enkelt slutat höra av sig tillslut eftersom jag inte orkade komma med på så mycket. då hade jag behövt nån som stog utanför dörren och sa " hej celie, vi hjälper dig, vi förstår att du har ont, är trött och inte orkar festa 2-3 dagar i rad längre ".

Samtidigt kunde jag inte kräva det av dem som jag umgicks med då, jag orkade inte hålla samma tempo längre och då var det bättre att vara själv. Skulle nog inte gjort så mycket annorlunda såhär i efterhand för jag har otroligt svårt att be om hjälp.
Jag vet faktiskt inte heller vad jag skulle gjort om jag varit samma situation och sett någon annan försvinna mer och mer. såklart beror det på hur bra vänner man är, men man kan aldrig säga nånting i efterhand.

Jag har försökt intala mig själv att jag är stolt över den jag har blivit idag, allt jag har lärt mig de senaste åren, att jag fortsatt trots alla smällar som kommit efter varandra.
Börjar jag gräva djupare på det så kan jag säga att Ja, jag är stolt över den jag är idag jämfört med för 5 år sen. Men jag är inte stolt över att jag har fastnat här. Jag har slutit mig in i mitt skal så mycket att jag vet inte hur jag ska komma tillbaka.

Jag älskar livet och mina närmaste, måste bara sätta upp lite olika mål som jag långsamt ska lära mig och följa samt att bli positivare. Men den här gången så tänker jag vara ledsen om jag är det, tänker inte gömma och trycka ner mig själv bara för att visa en 100 % god människa till omgivningen som jag gjorde förut. det kommer ändå tillbaka i slutändan. För jag vet att jag är en omtänksam, snäll och humoristisk person.
Jag har bara tappat bort mig själv lite på vägen















WHAT ARE WORDS

2011-06-28 | 22:57:24

Har ägnat dagen åt att - inte vara bakis - utan bara jäkligt trött. men har ändå hunnit med apoteket, träffat nico, åkt till tim med w & matat snark, hängt med simon och nemi en sväng. Imorrn är jag ledig hela dan, men börjar jobb nattpasset 00-08 -> tors morgon. Nu SOVA, sömn är underskattat :)






Wilde -> gustav nr 2 :)
Idag hade han lyckats dra ner ett stort grillkorvspaket från köksbänken och käkat upp hela paketet.


MÅNDAGS SKRATT

2011-06-28 | 22:43:19

Igår åkte jag ut med bianca o bejje till eckerö, jäkligt kul att få slappna av och göra nåt kul med folk från jobbet så blir inte alla upp i öronen på varandra hela tiden :) fick skuts in till stan, -> till lillaholmen där nemi, silva och lite annat folk var & spelade kubb. alexe plockade upp mig hemma hos nemi och så satt vi vid viking terminalen och pratade ända till kl 4 :) hade en fin kväll, insåg vilket härligt gäng & fina vänner man har fått lyckan att umgås med.









DINOS

2011-06-28 | 22:24:10

Träffade nico & maxine på dinos en sväng för ett tag sen, men fick bilden först idag på dessa söta töser!


COCO JAMBOO

2011-06-26 | 22:04:40

Sitter och taggar inför morgondagens personalfest i eckerö, med kubb, grillning, krocket och 2 promille i pannan! Bästa tagg-låten är just nu




:) Eller Gentlemen - superior.
Har nog inte sett framemot nåt såhär mycket på säkert ett halvår, + att jag är ledig tis, ons till :)

Haft en bra helg, lungt, skönt, utan nojs och ilskna blickar och omogna kommentarer från olika håll. Nu börjar jag leva lite i taget, har tejpat upp peppande ordspråk på min ytterdörr som jag ser innan jag går ut. Får mig påmind om att jag ska leva för mig själv och inte lyssna på alla giftiga ord som kommer, för det slutar inte hur mycket äldre man än blir. Jag älskar livet och jag tänker skratta mig igenom det!






SUNDAY NIGHT

2011-06-26 | 21:50:11

Ut till ramsholmen en sväng, så himla fint. Är ju ännu finare längst ut på udden där man kan få vara helt ifred dom dagar man behöver det. när jag desperat letade efter ett par solglasögon i mina garderober så hittade jag vad som måste vara de fulaste jag nånsin ägt, skulle böja till dom och så bröt jag av en skalmen istället och förstora är dem med, tror jag håller mig till vanliga :)









MIDSOMMARAFTON

2011-06-26 | 21:41:19

Lördagen började med 2 timmars jävla potatis-sallad fixande - som ändå åts upp på några sekunder. haha. men god blev den, min första potatissallad ever! :) Åkte ett helt gäng ut till walters stuga och grillade i solen, hälften for och badade bastu & simmade och det blev helt fint! Körde resten av natten och sen for vi hem och sov.



















KNORRING

2011-06-26 | 21:24:13

Har varit osocial på nätet förutom från iphonen, så har inte blivit nån blogg. Här kommer lite bilder från i fredags som jag tog efter att jag slutat jobba, var till knorring & sa hej till lite folk :)








-

2011-06-23 | 22:39:55

Jävla skit. är SKITförbannad just nu, och egentligen vet jag inte över vad. jobb 8 timmar, sov 1 ½ timme och nu ska jag jobba natt tills imorrn 08, SKITkul!
och till er, skit ner er! :) blir bara mer och mer trött för varje dag. skönt med en lugn helg iallafall.

åt sushi med conny idag, det var SKITgott. nu ska jag gå och dö lite på taxi, tur att chaufförerna alltid muntrar upp en.



EN HELT NY VÄRLD

2011-06-23 | 10:33:45

Bloggar från iphonen, superkul! Känner mig som 90+ tant som aldrig sett en telefon förut. Sitter på jobb och har inte mycket & göra, ska snart hem på lunch. äta sushi med conny efter jobbet och sen sova eftersom jag ska på jobb igen 00-08 :)

snaaart är det midsommar!







ATT SE FRAMÅT

2011-06-22 | 23:44:09

Jaa, vet inte vad jag ska säga. Keep talkin' shit, you're making me famous anyways..


Vissa dagar är jag starkare, vissa dagar vill jag mest gömma mig. Just nu önskar jag bara att ni kunde lägga ner och snacka. Jag förstår inte, om man överhuvudtaget inte vet något om en sak, varför uttala sig? varför tycka och tänka och snacka vidare när man inte har nån aning om vad grunden är, eller vad som egentligen har hänt?
ni skulle bara veta. förut var jag arg, nu är jag mest ledsen över hur patetiska människor det kan finnas. jag upphör aldrig att förvånas..
men är en människa för omogen för att förstå, och för upptagen av sig själv så hjälper det inte hur mycket man än försöker förklara. att lära sig förstå andra människor tar hela livet, tro aldrig nånsin att du är full-lärd.
jag har lämnat för länge sen, kom in i den riktiga världen, och lämna det där fjant-stadiet nu


har för övrigt haft en jättefin dag, införskaffat iphone, umgåtts m vänner, bokat tid till att göra min anchor och jobbat :')



HALLELUJAH

2011-06-22 | 15:33:02

Yes, nu är den min! Hade egentligen velat ha en vit, men det skulle ta en vecka innan dom fick in vita och sånt tålamod har inte jag.. får köpa en vit iPad istället! ikv jobb 17-00 :))



HAR SÅ TRÅÅÅÅKIGT

2011-06-21 | 22:14:44

Japp, så därför får ni denna underbara lista.. Håll till godo!

Har du...
 Förnekat förintelsen? Nej.
 Följt Skilda världar? Japp, när jag gick i 4an.
 Sagt nej till ett samlag? Japp. brukar vara flera som ringer till taxi & frågar om vi ska pippa :)
 Varit medvetslös? Japp                                                                                       
 Gjort nåt riktigt dumt? Har hänt, yes                                              
 Gjort nåt du verkligen ångrar? Absolut                                         
 Blivit full på ett släktkalas? Nej                                                        

 Varit full i skolan? Nej inte full
 Blivit portad från en krog? Nej, ombedd att gå ut :)
 Varit full på julafton? Japp
 Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? Ja, senaste nyåret då jag körde 
 Önskat att du var det motsatta könet? Ibland, ganska ofta
 
 Åkt ambulans? Japp, i skolan en gång när en kompis råkade ut för en olycka
 Gjort nåt riktigt olagligt? Jadå
 Fått din mamma att gråta? Japp
 Blivit polisanmäld? Jadå
 Slagit ner någon? Jag har slagits, men inte så personen tuppat av. haha

 Slagit någon blodig? Halvt
 Skämts över dina föräldrar? Det har väl alla gjort :)
 Skämts över din bästa kompis? Jodå, säkert..
 Ätit från en papperskorg? Tror jag aldrig. haha




 Senaste person som...
 Sov i din säng: -
 Såg dig gråta: -
 Fick dig att gråta: mormor
 Du delade en drink med: silva/walter at dinos
 
 Du gick på bio med: Simon                                          
 Du gick på stan med: walter
 Skällde på dig: -
 Skickade ett e-mail till dig: min fina farmor när jag fyllde år :)
 
 Har du någonsin...
 Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det
: Jaa.
 Bråkat med ditt husdjur: Bara när jag måste läxa upp dom :)
 Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej men kanske nåt liknande
 



Varit i...

 Usa: Japp, när vi hälsade på mammas au pair-familj.
 Norge: Japp, när vi var på klassresa.
 Finland: Ja, när jag har opererat öronen
 Kina: Ja, vi bodde i Kunming när mamma studerade kinesiska.

 Tyskland
: Ja, via klassresan.
 Kanada: Ja, när vi hälsat på min gammelfaster.
 Österrike: Ja, på klassresa när vi vandrade i österikes  fjäll. 
 Spanien: Ja, på semester med Issa, mamma och pär i Malaga.
 Afrika: Nej




Extra stuff...

 Tar du droger: Nej
 Dricker du: Vin, somersby, mango-lonkero, rosé eller skumvin

 Vem är din bästa vän/-ner
: Tycker inte om uttrycket men dom närmaste är väl simon, walter & nemi 
 Vad är du mest rädd för: Att det ska hända nån jag älskar nåt, eller att dom lämnar mig på nåt annat vis.
 Vilka kläder sover du i: Underkläder eller myspyskläder
 Vart vill du gifta dig: Utomlands, utan kyrka och allt det vanliga. nåt kul!
 Vem hatar du verkligen: -
 Kör du bil: Ja, även de onödigaste sträckorna, ska börja cykla nu när det är sommar.. :)
 
 Har du ett jobb: Ja, telefonist på mariehamns taxi                                                                           
 Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, känner mig lätt ensam 

 Är du ett hälsofreak: Nej, men jag dricker varken läsk, saft eller öl, har svårt för kebab & fettiga hamburgare.
 älskar sallad från Eat osv, så överlag äter jag väl " nyttig husmanskost " :) haha

 Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Ja, när jag var yngre
 Är du ensam nu: Nej
 Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Coconut tree
 
 Vill du gifta dig: Kanske, om det är rätt person
 Vill du ha barn: Jaa, 3-4 st.. :)
 Rum i huset: Vardagsrummet
 Typ av musik: är allätare                  
 Parfym: Fancy by Jessica Simpson eller Magnetism by Escada
 Månad: Maj!             
 Sten: Opal

 De senaste 48 timmarna, har du...
 Gråtit
: Nej
 Köpt någonting: Mat!
 Varit sjuk: Nej, snuvig under 2 veckor
 Sjungit: nynnat hela dan!
 Sagt "Jag Älskar Dig": Nej                                                              
 Velat säga till några att du älskar dem: Jaa, kanske det

 Träffat någon ny: Nej
 Saknat någon: My, morfar och amira :)
 Kramat någon: Japp
 Kysst någon: Nej
 Haft sex: Nej

 Senaste...
 Låt du hörde: Jessie J - Do it like a dude
 Film du såg: Nån random på 4an
 Drink du köpte: Mango lonkero                                                                 
 Sak du stal: Cigg av en kompis? haha
 Mat du åt: Lördagskorv                                                                       
 Festivaler i sommar? Nej tyvärr, nästa!                                                            
 Frisyr? Långt, måste bara klippa nån frisyr..




 Fulaste kändisen? Tycker inte nån är ful                                                                             
 Snyggaste kändisen? Jag måste vara flicka_14_år & säga Zac efron, taylor lautner
 Vad vill du bli? Florist                                  
 Planer för idag? Börja jobba om 1 timme till 8 imorrn bitti.            
 Favoritperson/er? Mina käraste & min morfar och syster
 
 Har du:
 Digitalkamera? Japp                                                         
 Könssjukdom? Nej!
 Husdjur? 2 kattor
 Bra kompisar? Japp!
 Haft sex med någon som varit 5 år äldre än dig själv? Japp
 Tar du receptbelagda mediciner? Åt voltaren & panacod men har bytt nu.





Favorit...

ANCHOR

2011-06-21 | 20:22:50

Passade på att smita in till tatueringsstudion idag när vi va till sonera, jag är så jäkla sugen på att göra en anchor och har varit det säkert 1 år nu. Björn piercar inte själv men en kille från swe skulle komma dit nästa onsdag, men det är först på torsdagen jag får lön. Så det får bli nästa gång han kommer över :) Helst skulle jag ha 3 längs underarmen ( 3 olika stl ) men har bara råd med en nu. Inom en månad har jag en, måste bara bestämma mig var :) Längtar!











ATT TA SIN TID

2011-06-21 | 18:10:58

Igår smet jag från select när jag tankat utan att betala bensinen eftersom jag är så tankspridd, får väl smeknamnen "SmitarN" eller nåt. PINSAMT.
w och jag var till sonera också & kollade priserna på iphone + abonnemang, 2 års avtal, tror jag också beställer imorrn men funderar på en Htc desire.. Samtidigt som jag har planerat att köpa en iPad 2 nästa månad så skulle det vara bättre med en iphone så man har allting i samma..

men men, ikväll börjar jag jobba igen efter 4dagars ledighet, 00-08 blir första passet, :)



AXXELL'S TRÄDGÅRDSMÄSTARUTBILDNING

2011-06-21 | 11:08:31

Yes, jag har blivit antagen :) Skulle jag ha fått gå vidare & börjat 2an på H&R så skulle jag inte tvekat, men nu när det gäller att börja ettan på båda ställen, det spelar ingen roll vilket jag väljer för blir ändå klar samtidigt.
Jag har försökt få tag på platschefen med lite frågor men han har inte svarat, ska tänka igenom det här riktigt noga, åka dit och titta och fråga massor.

Lite mer info om skolan & platsen det ligger på, supermysigt.
http://www.virtuaali.info/opetusmaatilat/index.php?tila_id=46


Så får vi se om jag går vidare på H&R eller flyttar till Esbo.



ALL BECAUSE

2011-06-20 | 14:10:05



THE LISTAN

2011-06-20 | 00:55:59


 Du heter: Celie Maria Fredrika Scott
Smeknamn: Lili, celippan

 L
åt som när du är ledsen sörjer till? 
några av Shania Twain's låtar

 B
eroende av:
Närhet, bekräftelse, humor, mobilen, vänner

 Vad tror folk om dig?
Folk får ofta fel uppfattning om mig först,
lär man känna mig så är jag avslappnad, skämtsam och gillar att vara barnsligt vuxen


 V
ad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon, vissa kläder

 Hur imponerar man på dig?
Om man har självdistans, humor och livserfarenhet

 Brukar du skratta för dig själv?
Jadå, händer varje dag

 Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
" ok :p nej satan :p "

 Var bor du?
Mariehamn

 T
rivs du där?
Sådär

 H
ar du haft sex idag:
Nej

 Hur svarar du i mobilen:
Celie, Hej eller Hallåå

 Vem ringde du senast?:
Simon

 Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
"Kom ut, är just där "

 A
ntal timmar sömn inatt:
9

 Sov du ensam:
Nej

 Brukar du komma i tid:
Förut ja, har blivit sämre på det men försöker :)

 Hur känner du dig nu:
avslappnad, glad

 Vanligaste färg på dina kläder:
Just nu i sommar -> Vit, svart, puderrosa

 Vad tycker du om fötter:
Skrämmande

 Vad saknar du:
Gamla tider, förlorade vänner, minnen, Pebble park & redbull, lemland, kaptensgatan

 Hade du en bra kväll igår:
Jo, bättre än på länge :)

 Favorit dryck på morgonen:
Mjölk

 När brukar du oftast gå och lägga dig:
Alltid olika, pga hur jag jobbar

 Är du blyg?:
Om jag är intresserad av att lära känna någon ny är jag inte blyg, annars är jag väl ganska tyst.

 Sysslar du med någon idrott:
Nope

 Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Japp

 Har du spytt offentligt:
För många gånger

 Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Ha sex, pissa ute, dra grova blondinskämt

 Är du nöjd med ditt liv:
Nej

 Är du bortskämd:
Nej, flyttade hemifrån när jag var 14 och vet att man måste kämpa för det man vill uppnå

 Vad gör du i morgon:
Sover, gör ärenden och är med vänner

 Vad är det värsta du vet?:
Fega människor, okunniga människor
som uttalar sig om sånt de vet noll om. falskhet, lögner och svek


 Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Mina vänner är bland de finaste jag har

 Vad är det finaste sms du fått?:
" Du är guld värd! Du är min bästa vän. Du betyder mest i mitt liv "

 En speciell dag du minns:
18 Januari 2008

 Du samlar på:
Minnen, kalle ankas pocket, kläder & skor

 Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Simon, walter och nemi

 När grät du senast:
-
 Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Spara, skänka, köpa lite nytt fint :)

 Vill du gifta dig:
Jadå säkert

 Vill du ha barn:
Ja, 3-4 stycken. (Och nån plastikoperation efter det).
 
Är du musikalisk?:
Gillar att sjunga,
 kan spela lite piano, men det bästa jag vet är om nån spelar gitarr och man sjunger till


 Vad dricker du helst när du är törstig:
Mjölk

 Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej. Mamma- åland, pappa-paris

 Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ofcourse

 Biter du på naglarna:
Nej inte konstant, tuggar lite.. ibland bara..




(min fina nya klänning från hm kom för ett par dagar sen, visar bättre bild senare!)


YESTERDAY

2011-06-19 | 21:06:22

En liten barnslig film från igår, det kan fortfarande suga till i magen på tivoli fast man inte är 5 år :)



BARNSLIGT KUL

2011-06-19 | 11:30:57

Simon jobbade på tivolit så var dit en sväng, sa hej och provåkte lite. lägger upp en jättefånig film senare :')





STUDENT

2011-06-19 | 03:09:33

Var som sagt till Nicos studentmottagning idag. grattis, you did it!! :))





gillar att jag alltid måste redigera/täcka över mitt ap-face när jag skrattar :)


WHY YA LOOKIN' AT ME?

2011-06-18 | 01:37:31

Vilken kväll, hade ju tänkt dricka lite men det bidde inte så. Var på kaffe hos Nemi & fick låna bil så sen började jag köra efter det, folk till arken, ett gäng till långnäs osv. Hann med en cigg på indigo med Caroline också som är på åland nu.
Imorrn plockar jag upp Linnea vid 3 och så åker vi till Nicolina på studentmottagning :)



ÄR GLAD I SJÄLEN IDAG

2011-06-18 | 01:25:37

Idag kan inget skada mig. Vad fan hade hon på sig.. - förlåt, kunde inte låta bli. Ja, jag är en människa precis som alla andra och jag erkänner att jag inte är världens ängel hela tiden, det finns människor jag vill illa och problem som jag vägrar ta itu med men mycket som jag jobbar med och blir bättre på. Förut trodde jag att det fanns den "perfekta människan". Som alltid var glad, ställde upp för nära & kära, fick kärlek tillbaka, bodde bra, nära familjemedlemmar, bra i skolan och på jobbet. någon som tog itu med problemen med skratt och eftertanke och inte tog allting så hårt. Kanske ser jag den "perfekta människan" på det sättet eftersom jag själv eftersträvar det livet.

Men ingen är ju perfekt, jag har inte förstått den meningen tills nu trots att jag hört den 1000tals gånger. Jag förstår inte hur jag kunnat höja personer i min närhet till den gränsen och sett andra som mycket mer värda än mig pga hur dom lever. men tammefan, jag är också värd ett bra liv. har under hela mitt liv fått höra att jag är en outsider som inte passar in vad jag än gör och innerst inne har jag alltid strävat efter att få passa in, vara som "alla andra".

Så ja, jag är arg på mycket och många, bitter och besviken över alla tornados jag gått emot men jag står kvar. jag har hälsan kvar trots foten, astman, eksemen, öronproblemen osv, jag kan gå/höra/prata bra, jag har faktiskt en lägenhet med två fina kattor, ett jobb jag trivs med, dom få nära vänner jag har betyder allt, min morfar och min syster som jag lever för.

Jag har alltid funderat på om det är nåt fel på mig, när jag försöker & försöker men inget går vägen, känt mig som ett pussel som gått åt fel håll och bara tappat bit efter bit. Alltid funderat på vad jag gör fel, säger fel och hur jag agerar och jag har alltid tänkt för mycket. Kanske det är dags efter 10 år att sluta tänka nu?



My, jag saknar dig, det här värmde otroligt ♥


4 DAYS OF FREEDOOM

2011-06-17 | 18:36:30

Jobbat jag vet inte hur många dagar i sträck nu, både natt, morgon och kväll, är helt slut och skulle kunna sova mina 4 lediga dagar.. Har skrattat åt mig själv ensam på stationen, i komradion och i telefon hela dan idag. tror det är kombinationen mellan för mycket kaffe och för lite sömn.. en dag mindre kvar, countdown.



17 JUNI 2011

2011-06-17 | 18:23:11

Håller på och planerar en resa till Alicante/spanien 7-14 oktober med walter och jimmy. kommer bli så jäkla skönt och få komma bort, se blått hav, annan miljö, äta spansk mat och bara njuta. slänger in lite bilder från hotellet och stan :) Simon och jag funderar på att åka till venedig nångång också, längtar!











MEMORIES IN TIME

2011-06-15 | 10:48:32

På nåt konstigt vis fast det inte var menat från början så har jag blivit väldigt personlig i bloggen. Jag har en privat blogg som jag bara skriver privata saker och hade tänkt göra två olika grejer men det har gått in i varandra. Det är svårt när man vill berätta om saker för folk, eller vara ärlig och få säga vad man vill. men sen vet man inte om det är vänner som läser som faktiskt bryr sig eller om hälften av besökarna glor för att ha nåt och skvallra om.
Vad det än är så tänker jag alltid vara ärlig i bloggen och så öppen som möjligt, vad ni gör med det är inte mitt bekymmer sen.


För mig är tillit en oerhörd viktig fråga, att kunna lita på en människa väger tyngre för mig än om den människan är bra på att lösa problem eller alltid ställer upp med andra grejer. Jag har fått en hel del bakslag i mitt liv och det har gjort att jag har väldigt svårt att lita på folk, därför värdesätter jag dom få jag har kvar idag.

En av dom är w, ingen annan får mig att slappna av och att vara mig själv som han gör. Han har varit 99 % del av mitt liv de senaste 3 ½ åren och vi har varit med om så mycket. Som en fågel fenix har vi uppstått ur askan, om man ska vara lite "dramastisk". Som föregående ord och ord som " födelsedagsmärke " osv, ärtor på skrakvägen, balkongen på kaptensgatan, resorna till sverige, all skratt, gråt och fyllekvällar när vi irrat runt. Lemlandskvällarna, dagarna i östernäs, fiske och alla bilturer runt åland. Av alla människor så skulle de mest komplicerade gå och lära känna varandra. Men så har vi också växt enormt, ingen av oss är samma person som vi var för 3 ½ år sen.. och jag är glad över det, skulle gått miste om nåt stort om vi inte träffats hos dennis januari 2008.





S, min vapendragare. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan dig de senaste åren, som du orkat och stått ut med att lyssna på mig och samma skit gång på gång, och alla gånger vi skrattat så vi börjat gråta. Jag behöver inte vara rädd för att göra bort mig eller säga nåt fel med dig utan jag kan bara va. Vi har gjort och varit det som jag inte kunnat göra med någon annan. Hur bra du är och hur mycket gott du förtjänar skulle inte räcka till en tjock bok, nån dag ska jag återgälda allt du gett. Men jag står bakom dig vad som än händer.



THEN WE'RE MOVING ON

2011-06-14 | 22:19:03

" Snart, snart, snart är det augusti och september.. jag längtar sjukt mkt så att det inte är klokt. Alla jobbiga känslor försvinner, utredningen på vuxenpsyk sätter igång, jag får operera mina fot och förhoppningsvis vara fri från smärta efter 1 ½ år.. skolan ordnar sig och jag har extra jobb på taxi. ska göra det bästa av sommaren, visst kommer det dagar när jag tänker för mycket och när det blir för jobbigt. men att satsa på att ignorera och glömma kommer nog bli det jag gör den här sommaren. jag har hela livet på mig att fundera och känna jobbiga känslor, men den här sommaren tänker jag inte slösa. varje minut som är min ska jag njuta av, jag ska ställa upp för mina närmaste och ge tillbaka tid & kärlek som jag fram tills nu glömt bort hur man gör och ingen ska få komma och ta ifrån mig det som får mig lycklig. "



DREAM ON

2011-06-14 | 21:45:39

Jobb, jobb, jobb. Unnade mig sushi för mina sista pengar, jobb 3 dagar framåt men ledig hela helgen :)



Jessie J

2011-06-14 | 10:37:06

Grym låt som jag definitivt slänger in i min spellista i sommar.



ALLTID FÖRST TROTS ALLA FÖRSTA GÅNGEN

2011-06-13 | 19:09:31

Japp, klura på det ni.



Idag har varit en bra dag. Förutom att jag glömde min telefon på alandiabolagen & inte får den förrens imorrn. Kom just hem efter mitt första personalmöte någonsin, konstigt hur jag har jobbat på så många olika ställen men aldrig varit med på personalmöte förut. Vi gick mest igenom regler och vad vi ska vara beredda på, som tex fulla människor som ringer 4 gånger på en kvart en lördagnatt och frågar när taxin kommer, eftersom vi inte kan svara på den pga av att vi inte vet vart bilarna får körning nånstans, ( det kan ta 2 min om bilen är nära, men om den kört ett gäng till hammarland så tar det ju en stund innan bilen är tillbaka i stan ) så får vi höra allt från hora - äckel - slyna - jävla idiot - missfödda foster - osv, så det kan ta ganska mycket på psyket om man får höra tillräckligt.
Känns bra inför sommaren, får förhoppningsvis ledigt nästa lördag så då kan jag fira min första ordentliga midsommar också! :)


A FEW

2011-06-13 | 01:51:45

Förra veckan och i helgen har jag inte gjort så mycket annat än det på bilderna. Har jobbat typ 7 dagar i sträck men imorrn är jag ledig :) har bla hunnit med att spendera en kväll med att frosta av min frys eftersom w tyckte det skulle vara en sån bra idé. ( i'll never do it again eftersom det var en mindre översvämning ), drivit med en full nemi i stadshusbacken, fiskat hos mormor & morfar ( måste ju vara bäst eftersom en SPIGG nappade, kattmat är alltid kattmat ), träffat klasskompisar och ännu fler vänner och resten av tiden har jag sovit ( snarare legat i koma ).
Är fortfarande arg och misstänksam, litar inte ens på mina närmaste och har jobbiga tankar. Men jag jobbar på det " eftersom den enda segern över kärleken är flykt ". klockrent





bill och bull :))




QUICK

2011-06-12 | 10:32:56

"Att verkligen älska innebär alltid att sätta sig själv på spel"


Har inte haft nåt att skriva om de senaste dagarna, mest hängt med vänner, skejtat, jobbat och SOVIT. Funderat mycket och tagit tid för mig själv. Det kommer bli tufft, men jag lever just nu för mig och inte för några andra. jag har gett så mycket att jag glömt bort mig själv & jag behöver hjälp på vägen tillbaka. Tur att det finns dom nära som inte vänder ryggen till när det kniper. Längtar efter hösten och önskar mest att sommaren skulle gå fort. ovanligt?! :)

Skriver mer senare idag.



WORK WORK WORK

2011-06-07 | 21:36:48

Ska snart iväg på jobb 00-08! Skönt :) Såhär ser det ut där jag spenderar mina nätter & dagar, 4 telefoner varav 3 är de som ringer mest ( ja de kan alla ringa samtidigt ), en dator med bokningar, färj & flygtider, kom-radion som vi ropar ut körningar i och papper att anteckna alla adresser i :)



ATT BÖRJA MED NÅT NYTT

2011-06-07 | 13:18:29

Jag har jättelänge velat börja sjunga, dansa, dreja eller nån annan kul hobby men har inte riktigt haft pengar till kurser eller ett bestämt arbetsschema så jag kan gå samma tider nånstans. Har varit sugen på att lära mig skejta sen jag lärde känna jeppe i typ 4an, sen höll min pojkvän i 7an också på, och sen träffade jag walter, jimmy och vicke som alla höll på.

så jag fick snilleblixten att nu som 20 år, lära mig och skejta. Jag kan göra det varsomhelst, närsomhelst, jag blir brun, jag får träning, man kan alltid avancera och göra mer och det är kul! Toppen :)



SASHALITEN

2011-06-07 | 12:53:41

Sasha är inte så liten längre om man jämför med när vi hämtade henne, tog henne till möckelö igår så hon fick simma lite :)







ATT FÅNGA TANKAR NÄR JAG ÄR TANKSPRIDD

2011-06-06 | 01:15:06

Hängde med simon & longboarden på en promenad runt i stan, gick via kotipizza och satt i stadshusbacken och förtärde.

Efter att ha gått hela vägen till mig på klinten så var jag väl så tankspridd och trött så jag satt en stund i bilen på parkeringen och glömde pizzan på biltaket. så när simon och jag körde genom rondellen så kommer jag på att pizzan troligtvis har flygit sin kos. vi kör runt ett varv men hittar den inte nånstans, men mitt i rondellen ligger den så jag tvärnitar, glömmer dra åt handbromsen och kastar mig ut efter pizza-kartongen -> bilen börjar rulla med mig halvhängades ut ur den och bilen bakom börjar undra vad som händer.. det är så bra att vara mig ibland.





VÅRDÖ

2011-06-06 | 01:07:33

I helgen bar det av på en liten utflykt till vårdö med nicke, jenna och walter. superfin dag som inte kunde blivit så mycket bättre.





försök äta potatissallad med två pinnar, krävs tålamod :)


watch out for flying fishes


MORNING

2011-06-04 | 14:36:05

jobba 16-23, skönt! Btw så har jag färgat mitt regnbågsfärgade hår. kommer bättre bild.



A RIDE IN MY CAR

2011-06-04 | 14:32:11

Till lumpo en sväng i det fina vädret. hög musik och skratt.







THE NEW IN

2011-06-04 | 14:26:49

Simon har köpt longboard, själv föredrar jag skateboard eftersom alla longboard's är lika stora som mig. tufft iallafall.


-

2011-06-02 | 12:44:35

LÅÅÅÅÅT BLI!!!!!!! Aaahh, vaknade arg som ett bi! har lust och skrika " lägg ner, sluta skriv, sluta tro att du är något. Till råga på allt så kan man känna en människa, och verkligen känna en människa. det hjälper inte fast jag slutar titta, läsa eller se. för det invaderar i allt som var mitt från början. som jag har växt upp med och som jag delade min vardag med. LÅT BLI!!!!! Sluta, väx upp, gör nåt eget och försök inte nästla in i något somvar/är mitt. Jag trodde aldrig att något kunde få påverka mig så mycket men nu går jag mest runt och är arg och skulle kunna spotta på dom jag möter.

varför måste du? ni har så många andra vägar att välja, låt bli min väg och det trygga ifrån mig som jag behöver.



NATTSHOPPING

2011-06-02 | 03:46:58

Beställd - check!



31 NÅGOT/NÅGON DU SAKNAR

2011-06-02 | 00:06:38

frihet. solen. gotland. lycka. varma mjuka handdukar. 
att vara i naturen. en kram av en vän. fina vinkvällar & skratt.
lemlandsfolket. spotta ärtor i munnen på en vän en kväll på skrakvägen.
en framtid. varm choklad. min syster. självförtroende.
jenna, trixie, denice & my. österrike. nypotatis.
en bra film som framkallar ett leende på läpparna under hela filmen.
kaptensgatan. ett stort glas oboy. sminkfria dagar.



ÅBBENS MINGOLF

2011-06-01 | 00:54:48

åkte med klassen och spelade minigolf på åbben, hängde kvar där med nemi & hennes föräldrar nån timme efteråt med en smirnoff ice. Handlade mat, åkte till knorring en sväng för att sällskapa en stund med lucke, rebecca och anton. storstädade hemma och nu är klockan snart 2, och jag ska börja färga håret. känner mig smått stressad?!









UNDER 45

2011-06-01 | 00:46:11

Nu har jag gått ner under 45 sträcket och väger 44,3 kg. man märker mest av vikt-minskningen på min mage där mina höftben har börjat synas vilket dom inte gjorde förut. på andra så kanske det här är normalt, men min mage har alltid varit lite bullig och höftbenen har inte varit framträdande förut, börjar min vikt närma sig 40 kg så ska jag kolla upp det.





A ROUGH START

2011-06-01 | 00:17:01

Just nu har jag en dum kissie som sitter på skärmen och glor på muspekaren i tron om att det är en fluga. Idag fångade hon en jättestor fluga och åt upp den mitt framför ögonen på mig. Har ägnat kvällen åt att förbereda för imorrn då det är avslutning, borde se framemot det jättemycket, men känns jobbigt när jag inte får gå vidare som resten av min fina klass.

1a steget på vuxenpsykiatriska imorse, just nu vill jag att det ska bli augusti så utredningen kan fortsätta. känner mig ganska positiv inställd till det men samtidigt så kan det sluta sämre än det började.



RSS 2.0