wohoooooooooo!

2012-09-11 | 19:18:19

Som belöning efter att ha varit sjuk hela helgen så klarade jag taxiprovet idag! så nu får jag köra taxi, hihi. fast han där konstapel styrström var nog en lustigkurre, kändes som han drev med mig genom halva provet och sa i slutet " jaa, jag undrar hur det här ska gå.."
 
Kikade runt på www.mollyrustas.se som har en sån sjukt fin blogg, slänger upp några bilder som kommer inspirera mig i höst när det gäller kläder.
 
 








beställt

2012-09-11 | 19:10:35

sommaren hinner knappt ta slut så är man sugen på massa höst och vinterkläder. aldrig varit speciellt förtjust i vitt men nu när mina vita byxor är påväg hem så slog jag till med en tjocktröja också. blir nog mysigt :) ju längre hår man får destu mer vill man experimetera? eller hur det nu stavas. tog hem en "hårgreja" som säkert blir snygg dom dagar man inte orkar göra så mycket men är trött på den vanliga ponnysvansen.
 
 





Micke och molly

2012-09-11 | 11:50:59

nu är dom ute på djurskyddsföreningens facebook. så om ni som läser är sugna på kisse så tycker jag ni ska fundera på dom här sötnosarna så jag får lite lugn och ro hemma ;)
 






Rummet

2012-09-08 | 18:15:12

slänger in en liten bild på mitt rum, är inte klar än för ska fortfarande köpa lite snygga lampor, gardiner, få upp mina lackhyllor till skorna och en tavla och byta ut en klädställningen mot en annan. men gillar min nya säng grymt mkt! :) Börjar bli ordentligt sjuk så har spenderat min eftermiddag på nemis soffa eftersom jag är kattvakt när hon är i stockholm. häver te på jobbet nu(och en liten pizza på hörnet..) och sen snabbt hem och sova.
 



Beställt

2012-09-08 | 17:56:49

Sitter på jobb och tråkar så då beställer jag väl lite nytt då. Har dreglat efter dom röda byxorna från Vila ett tag nu så klickade hem dom också :) Börjar få lite problem i mitt rum då alla mina 3 klädställningar är fulla + massor som jag inte ens hängt upp än. A undrade vad jag hade i mina garderober och det är väl sånt jag använder kanske 1 gång i året / lakan / extra täcken och kuddar. Haha. Sitter och klurar på hur jag kan få upp dem på väggarna på nåt snyggt sätt - ska googla inspiration.
 
 




going on friday

2012-09-07 | 23:47:00

inte gjort så mkt i veckan vilket har varit ganska skönt, var ut på en motorcykeltur till geta i tisdags med a och i onsdags hjälpte han mig skruva ihop min säng från ikea jag köpte i april. Haha, lite på tiden kanske. Färden ut till geta var helt underbar, solen sken och det var första gången för mig på hoj, helt sjukt vilken annan känsla det är när man svishar fram utan bilens dörrar som skydd.
Hade branch-dag i skolan idag, ganska intressant att lyssna på vissa även fast man nog visste det flesta saker. Jonas och hubbe från arken var också där & föreläste om ordningsmannautbildningen. - ganska kul och se hur de är på "fritiden" och inte när man är sten och står i arkenkön :)
Just ja! Nemi och jag bokade vår Amsterdamresa igår också, så den 9onde åker vi! Nu återstår bara att hitta ett bra hotell..
segade framför teven efter skolan och gjorde lite hus-sysslor och tvättade tusen maskiner tvätt kändes det som. åkte en sväng med a till kungsöbatteri och vandrade runt där i skogarna tills det blev mörkt, mys :)
 
 
 
 

RSS 2.0