BESTÄLLT

2012-07-31 | 08:41:06

Lönen kom och lönen gick, fällde en tår och unnade mig ett par nya skor. Ikväll blir det att äta ute med simon nånstans, sen får vi se vad som händer eftersom jag jobbar kväll imorrn först.
 
 

Till we ain't strangers anymore

2012-07-30 | 15:04:41

Hämtat kisse nuu, hon är så HIMLA söt! Följer efter vart man än går och ska vara i famnen hela tiden. Har funderat på massa olika namn och fått förslag allt från Tage - sushi - sprallis osv, men tror det får bli Loup - franska och betyder varg! :)
Har fotat massor med systemkameran så bara jag hittar sladden lägger jag upp dem.

I fredags blev det lite spontan utekväll, och sista rock off kvällen spenderade jag först med robin i stadshusbacken, satt och pratade om det mesta. gick och träffade simon & folk osv hemma hos marie innan vi såg på fyrverkerierna :) Stod en stund i arken-kön men vi insåg sen att det inte var nån idé, är inte lika kul heller när det är så smockat så man knappt kan röra sig där inne haha. vi satt en stund vid miramarparken innan jag följde honom hem. Fick walter och jimmy hem till mig en sväng och åkte in till stan. Slutade kl 7 på morgonen vid lilla holmen med fullt av folk från restaurangerna, vi åkte dock när det började spåra ur.

Tycker det är så synd med människor som det alltid ska bli drama med när de dricker, förstår inte om man själv vet om att man blir ledsen/ arg och bråkar med folk när man dricker, varför gör man det då? Är sällan jag får snefylla nuförtiden eftersom man lärt sig att bara ha kul när man dricker, vilket slöseri på pengar och tid om allt slutar med bråk.. jaja, finns ju massor med folk som är 50-60 och inte lärt sig så är väl olika för alla :)
Är faktiskt nånting bra jag lärt mig från jobbet, är ingen idé att försöka få en full människa att förstå något eller förklara saker för de vill bara inte förstå. lika bra är att va tyst och lämna det :)

Iförrgår var jag till vikingamarknaden igen med familjen och igår tog jag det lungt mest hela dan, fick blåbär av walters mamma så spenderade halva kvällen med att rensa blåbär och såg på film. Nu jobb 4 dagar igen och sen ledig heeeela helgen!
 
 




 
 



-

2012-07-30 | 14:34:23

 
 

Måndag? Onsdag? Kanske lite lördag?

2012-07-26 | 20:41:00

Dagarna flyter ihop och har inte riktigt koll, skulle hämtat kattunge idag men det får bli imorrn då jag ändå är påväg mot saltvik och ska titta lite Vikingamarknad med nemi :) Suttit en stund med simon i solen på stadhusbacken, en sväng till park och nu väntar jag på skuts in mot stan igen. har absolit INGA planer för helgen, så himla skönt! ska göra allt jag inte hinner med annars, hälsa på mormor och morfar, städa osv. 

Insåg just att skolan börjar snart, är lite hatkärlek i det eftersom jag gillar HR men är så trött på själva skolsaken. Har kollat lite på resor på höstlovet ( förra året åkte ju nemi, silva och jag till lettland ) och har pratat lite om en danmark-resa med nemi. borde väl åka till pappa egentligen eftersom vi ses en gång i året typ. Ett till hm-paket kom idag, SUPERnöjd med tröjan och ringen speciellt!
Nu ska jag kila, tjoflöjt :)
 
 
 


@ Ramsholmen

2012-07-24 | 21:18:34

var ut och fiskade för några dagar sen, var så himla skönt och bara glida på vattnet i solen. Synd att man inte har råd med egen båt, fast jag kan låna mormor och morfars om jag vill ut på järsö och fiska :)

Jenna och jag lagade mat hemma hos mig i förrgår, eftersom hon har åkt till nicke och hälsat på 2 veckor på hans jobb. blir lite tomt men :) Fick några muppar lite senare över och spela lite wii och drack varm choklad. mysigt. Är 1a natten på jobb, imorrn till och sen ledig hela helgen! ska både intas alkohol och njuta av förhoppningsvis fint väder. på tors får jag en liten kattunge hem till mig, har blivit fodervärd åt djurskyddsföreningen så det blir spännande!
 
 
 
 
 
 

Så länge ditt hjärta slår

2012-07-23 | 16:45:42


Vet inte riktigt vart jag är påväg. känns som om jag har massor med spännande vägar att välja mellan men när jag ska ta steget framåt så liksom fastnar jag. har alltid varit spontana celie som gjort precis vadfan jag velat och varit stolt för att jag har sett så mycket. nu är det alltid förnuftet och min ansvarssida som tar överhanden och övertalar mig till att jag inte kan hålla på och flänga runt hela tiden. men är ju det jag mår bäst av? Jag har mina kattor, jag har min skola som jag verkligen verkligen måste få klar, jag har lägenheten jag inte vill mista och mina vänner. Då kan det säga nån: men herregud adoptera bort kattorna, hitta en skola nån annanstans och hyr ut din lägenhet under tiden.. men är inte så lätt. när man valt olika grejer så har man också sagt ja till ansvar.
 
Kanske jag får ännu mer spring i kroppen om ett halvår, flyttar till paris och jobbar på nåt café och lär känna familjen ännu bättre. åh, får väl se vad rastlösa jag hittar på.
 
 
 
 

-

2012-07-22 | 21:12:40

 
 
 

BESTÄLLT

2012-07-20 | 00:22:15

Hittade lite på rean och beställde lite nytt idag :))
 
 

TORS

2012-07-19 | 23:59:36

Sov bort hela dan, fick lite snabbvisit, åkte via posten och hämtade paket och vidare på jobb. sista natten och sen ledig hela helgen. blir nog lungt inatt fast det är sjödagar.
Imorrn har jag inga planer än så länge, funderar på fiske ifall det är fint väder så får se lite :)
 
 
 
 
Haha, det är samma jeans, bara att dom till vänster är använda ett halvår & dom till höger nya ;-)
 
 
par nr 40 ;) skitsnygga fast aaaaningen för stora så får se om jag behåller dem.
 

CHOOSE TO BE HAPPY

2012-07-18 | 23:23:22

Har googlat runt på citat och fina ord för länge sen, hamnar under nålen några gånger i augusti så har hittat några fina som har hjälpt mig under en lång tid. Har ju redan Imagine på handleden, Fri som en fågel på armen och taurus i nacken :) Andra kanske undrar varför man vill ha massa texter men för mig är det en påminnelse när jag hamnat ur balans och inte riktigt är med. 
 
 


 



LET IT BE

2012-07-18 | 22:29:10

Fullt upp hela dagarna, och däremellan ska man klämma in några timmar för sig själv. eller en sovmorgon för en gångsskull. älskar att ställa upp för mina nära och hitta på massa för jag har varit i den situationen där det knappt har funnits nån som hört av sig, vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara vänner, men ibland är det skönt och bara få va själv med kattorna - läsa en bra bok och sova bort tiden.
Min syster börjar bli riktigt stor och det känns som om hon springer ifrån mig, när hon nyss var en liten bebis i famnen :') Får smått ångest när jag inte hinner med smågrejer som att hälsa på mormor & morfar, klippa gräsmattan eftersom grannen gjort de 2 senaste gångerna, städa eller lämna in papper som måste lämnas in..
man kan ju inte vara effektiv hela tiden :)

Island in the sun var så himla skönt, massa folk, fint väder, skön musik och semester helt enkelt. Påvägen tillbaka när vi körde genom brändös skärgård la jag upp fötterna och njöt av utsikten. Skulle verkligen vilja åka iväg på en roadtrip och köra genom fina landskap, måste vara en av de mest avslappnande grejerna som finns. :)
 
Simon hjälpte mig få igång mitt wii (tekniska jag....), och har investerat i 2 extra kontroller så nu har det spelats wii ett par gånger hos mig. Har fortfarande inte fått upp min säng som jag köpte från ikea 1 månad sen, eller fixat min hobbyhörna med symaskin osv. Förhandlar fortfarande med mamma om att jag ska få pianot hem till mig så jag kan börja spela igen :) ( för er som inte visste så har jag spelat piano från när jag var kanske 5 år tills för ett par år sen )
 
Åt på niska igår med jenna & malin, träffade nemi idag på sushi-dejt innan hon började jobba och gick en sväng på sjökvareret med simon idag eftersom mamma har Créperiet där i år igen, gratis mat he-he. Nu är jag på jobb till imorrn bitti, och imorrn kväll får jag lite wii-besök innan jag jobbar igen! :))
 
 

Haha affe däckade till tonerna av skrillex.


hamburgare på baren.





snacka partybåt :)
 





Glad att vi inte måste gå med all packning utan hade bil haha :')








COME AT ME BRO

2012-07-15 | 23:22:38

Heimaaa! helgen har varit fylld med folk, 9gag, god mat, usla skämt, alkohol och ovanligt bra väder än vad de hade lovat! :)

kom hem för en stund sen men ska upp på jobb kl 07 så lägger upp bilder sen :)
 
 
 
 

Soon

2012-07-10 | 20:07:45

Skriver update snart, har jobbat sjukt mkt och är i lite obalans hela jag känns det som. nu är jag ledig hela veckan, på tors bär det av till jurmo och struntar i att dem lovat regn hela helgen för jag ska ha sjukt kul! Ska till stan en sväng och återkommer senare ikväll :)
 
 

RSS 2.0