@ jobbilainen

2012-10-28 | 20:42:16

Jobbat både dubbla telefonpass + mina egna och ägnar resten av söndag kvällen och kör fram till midnatt :) hittils har jag bara kört söta tanter och alkisar så hoppas på långkörning innan jag far hem. Skola imorrn och fullt upp hela nästa vecka.. Och LÖN! på fredag utgång :)


Systeryster

2012-10-28 | 12:15:40


-

2012-10-24 | 22:01:25

HAHA, jag är absolut inte rasist och skrattar åt svenne/norsk/åländska skämt men den här var så rolig så jag dog. kanske jag är övertrött :)
 
 

Time goes away, like colors on a wall goes away in the rain

2012-10-24 | 21:51:11

jag såg dig igår, gjorde ont men var ändå skönt. jag mår så mycket bättre nu fast platsen i mitt hjärta fortfarande tillhör dig. är glad att det dåliga bleknar med tiden och jag får en chans att bygga upp tilliten igen.


Kom just hem från franska kursen på medis, är riktigt kul fast jag kan det mesta eftersom det är nybörjarkurs 1 :) men är alltid bra att repetera uttal för det kan falla bort fort!
i söndags körde jag mitt första körpass som taxichaufför, hade inte så många kunder men dom jag hade gick riktigt bra. Hihi. i måndags var också första sittningen med sleeven, gjorde inte alls så ont som jag hade tänkt mig, bara när han gick in mot underarmen som det sved ordentligt. Sista sittningen gör vi 20 November och känns som en evighet dit!
Annars händer det inte så mycket, känns som det var flera månader sen vi kom hem från amsterdam, saknar stämmingen där och den fina staden.
Klassen känns riktigt bra och samtalsämnena som kommer upp ska vi inte ens tala om haha. Har bytt till kärnämnes-period i skolan och är ganska skönt att ha lite paus från köket fast det schemat är ju som ett garnnystan. Vi kan börja på lusse, för att ha en lektion på yrkes och sen vidare mot hr. Med bara 5-10 min mellan vissa lektioner så är man ganska tvungen att ta bilen och blir ju inte så billigt i slutändan. kanske man skulle bota latheten och lära sig och cykla mellan skolorna haha :)

Har suttit och planerat julen och lutar mot att det blir Paris igen med pappa och tjocka släkten. men inget är bestämt än då det måste ordna sig med jobbet och skolan.. tiden flyger fort :)
 
 
Halvklar :)

Lillgamla lillasyster valentine :')
 

Bild från amsterdam när vi fick in en portion som skulle räckt till 3 vuxna karlar ;)

@ this love tattoo

2012-10-22 | 17:20:42

Nu kör vi äntligen sleeven!


Keeps the fire blazing day n' night

2012-10-21 | 18:06:06


@ flygplatsen

2012-10-14 | 13:05:29

Om 1 timme går flyget mot arlanda, kommer hem ikväll och ser inte framemot skolan imorrn haha. Igår gick jag och nemi hela dan på stan och letade kläder och lite presenter hem :) spenderade sista kvällen på bulldogs rock bar.
Nu mot starbucks efter en white mocha (vit choklad så jäkla gott!).


@ IRISH PUB

2012-10-11 | 12:14:36

Ska just käka frukost med en kinesisk hamster och jonas på en irländsk pub och sen blir det lite shopping. Igår var vi sjukt slitna men tatuerade oss och kollade stan lite :) blir flod båtstour senare idag och red light ikväll. Mår så bra jag kan och vill inte hem..
Tror jag flyttar hit!


On our way

2012-10-09 | 10:32:01

Oj hejhej. Hade jag en blogg också? Haha.
Haft fullt upp med jobbet, planerande, grejer som hänt i mitt privatliv, ny kärlek, familj & vänner. Har varit några tuffa beslut som får en och undra hur något som gör så ont samtidigt får en och må bra :) ja ibland är allt en berg och dalbana.

NU är vi påväg till amsterdam iallafall! Jag, nemi och jonte. Blir hela 6 dagar och har allt från trampbåt, tatuering som vi gör varje gång vi reser (studion heter Hanky Panky ha-ha) museer, florist marknader m.m planerat. Kommer bli så himla skönt!


RSS 2.0